سلام دوستان پرستار بچه من از شنبه تا چهارشنبه میاد بچمو نگه میداره پنج شنبه ها و عصر یک روز وسط هفته میره جای دیگه ، یه مدت کمر درد داشت اونجا را نمی رفت دیروز گفت باید برم چون دستم خیلی خالی میشه اگه نرم . من ماهانه به این خانم پول می دم مثلا 15 روز عید و یک هفته عروسی خواهرش و کلا برای کمردرد و کارهای اداری و ... پولی ازش کم نمی کنم و کامل بهش می دم و نهار هم با خودمونه . یکی از همکارای من مبلغ خیلی کمتری ماهانه به پرستار بچش می ده تازه روزهایی که نمیاد را کم می کنه نهار هم نمی ده . من دلم برای پرستار همکارم سوخت بهش گفتم جدی دستت خالی شده بیچاره پرستار فلانی را بگو با این شرایط با سه تا بچه چکار میکنه . به خودش گرفت و گفت آخه ما با هم اینطور توافق کرده بودیم و اگه می خوایید روزهایی که نمیام را ازم کم کنید . من گفتم نه من منظورم این بود که دلم براش سوخته نه اینکه منظورم تو باشی. ولی فکر کنم ناراحت شد. اینم بگم کار خونه نمی کنه . البته کم کاری می کنه تازه اگه بهش بگم حتما صبح ها آب یه نوع میوه به بچم بده ، دو روز می ده و دیگه نمی ده ، مامانم چند روز خونمون بود می گفت وقتی دخترم می خوابیده اونم می خوابه یا همش نشسته و به موبایلش ور می ره ولی چون بهش مطمئنم نمی خوام ردش کنم . به نظرتون زنگ بزنم بگم من منظوری نداشتم یا اینکه به روی خودم نیارم