2777
2789
عنوان

هدیه تولد برای پسر یک ساله چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 65470 بازدید | 62 پست
بچه ها ببخشید اینترنتی برای چند دقیقه قطع شده بود
عشقم همسرم...... وجودم پسرم......نفسم دخترم...... خدایا به تو میسپارم گلهایم را ، زیباترین هدیه هایت را ، پناهشان باش ، کنارشان باش ، به یادشان باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون نفس جون دوست خوبم نمیای کلوب البته کسی هم نیست امشب. ماهان بغلمه دار شیر میخوره نمیخوابه که نمیواله
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
2805
بچه ها از همتون ممنون خیلی بهم لطف کردین شب همگی خوش
عشقم همسرم...... وجودم پسرم......نفسم دخترم...... خدایا به تو میسپارم گلهایم را ، زیباترین هدیه هایت را ، پناهشان باش ، کنارشان باش ، به یادشان باش
نفس ندیدی تو کلوب چی نوشته بودم ؟

اصلا کلا همون قاشق اول رو تو دهنش نگه میداره بعد بالا میاره. قبلا یه کمی میخورد اصلا هم فرقی نداشت چی باشه از هر چی یه کمی میخورد
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
نفس چرا میاد میشینه دهنشم خودش باز میکنه غذا رو میخواد ولی ................... انگار خودشم ناراحته از این قضیه
نفس جون دیگه بیخیالیم نمیاد. هفته دیگه یکشنبه دوباره وقت دکتر داره اگه نشه دوباره بستری میشه
2810