2777
2789
عنوان

هدیه تولد برای پسر یک ساله چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 65470 بازدید | 62 پست
باران جان چه لذتی داره که برای یه بچه 1 ساله هدیه ای رو بخری که 2 سال نتونه استفاده کنه ؟؟؟؟؟

به نظر من باید متناسب با سن بچه براش هدیه خرید .

من خیلی دوست داشتم برای تولد یکسالگی پسرم ماشین شارژی بگیرم هم دیدم خیلی متوجه نمیشه هم جاشو نداشتم .

استخر توپ هم خوبه

امسال براش سرسره خریدم که خیلی دوست داشت . 110 تومن البته ارزونترش هم هست .

بازی های هوش و جورچین .

پک سی دی های صد آفرین یا تراشه های الماس هم خیلی مناسبه این سنه .
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم دوستان مطمئنا نظراتتون خیلی کمکم میکنه
عشقم همسرم...... وجودم پسرم......نفسم دخترم...... خدایا به تو میسپارم گلهایم را ، زیباترین هدیه هایت را ، پناهشان باش ، کنارشان باش ، به یادشان باش
منصوره جون اگه بتونی عکسشو بذاری ممنون میشم
عشقم همسرم...... وجودم پسرم......نفسم دخترم...... خدایا به تو میسپارم گلهایم را ، زیباترین هدیه هایت را ، پناهشان باش ، کنارشان باش ، به یادشان باش
باران جون خواهر من که خاله ی پسرم میشد واسه پسرم که تنها خواهر زادش میشد ! یه هاپوی چوبی خییییلییییی خوشگل خریده . چهارتا چرخ داره و پسرم سوارش میشه باباش هولش میده کلی ذوق میکنه !! نود تومن
نفس جون اینا هم گزینه خوبی ان.منم تو گزینه هام داشتم.اما با خودم گفتم خواهر من که بالاخره الان نه،2سال دیگه باید اسکیت بخره برای پسرش!خب الان که به نسبت 2سال بعد ارزونتره من بخرم که در واقع کمکی هم به خواهرم شد!!!!
2810