2777
2789
عنوان

تقدیم به همسرمممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 13995 بازدید | 62 پست
واقعا تاثیر گذار بود ناراحتم کرد

کاش همه زن و شوهرا میدونستن که یه روز یکیشون میره و فرصتی برای جبران نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اینکه به طرز اعجاب انگیزی فقط در رویاهایم سرزنده‌ام احساس غم میکنم
منم به شوهرم زنگ زدم و گفتم دلم واسش تنگ شده تو صداش ذوق زدنش مشخص بود از اینکه من فقط واسه این زنگ زده بودم که دلتنگش شدم
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان داشتم این متن و میخوندم و اشک تو چشمام جمع شده بود آخه دیشب شوشو توی مهمونی خیلی باهام بد حرف زده بود و وقتی هم اومدیم خونه کلی باهام درگیر شد و من و خیلی ناراحت کرد گفت دیگه هیچ کاری واست نمیکنم ولی الان بهم زنگ زد دلم خیلی واسش تنگ شده بود
عزیز دل مادر بعد از نه ماه انتظار و سختی الان تو بغلمی
خدا را صد هزار مرتبه شکر
خدا جونم عاشقتم
سلام خوش بحالتون که حداقل میتونید زنگ بزنید همسر من بعد 3 سال زندگی تازه رفته سربازی...اونجا هم که گوشی ممنوعه...دیگه دارم توو خونه دق می کنم....گریم گرفت
ألیس الله بکاف عبده؟؟؟ آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟ زمر/36
آخییییییی.......... شادی جون غصه نخور فدات شم ما پارسال وقتی که عقد بودیم رفت سربازی و الان حالتو می فهمم که چی میکشی
الانم نظرم اینه که بشین و بیادش براش یه نامه بنویس و تو نامه ای که مینویسی سیر ببوسش و تو اولین فرصتی که تونستی یا براش بفرست یا وقتی دیدیش بهش بده
اخی خیلیییییییی قشنگ بود! چه یاداوری خوبی من از وقتی باردار شدم و زود خسته میشم یادم میره قبل خواب ببوسمش و وقتی هم صبح میره من خوابم! ولی عصرا که پیشمه خیلی میبوسمش. چه جالب الان بهش اس دادم که دلم تنگ شده واست کی میای خونه دیدم در واشددددددددد!!!!!!!!! پشت در بودددد! برم ببوسمش هههههههههه
پسرم، همه زندگی من!
میدونید فرق زن ها با مردها در چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط اینکه زن ها دقیقا طبق احساساتشون رفتار می کنند و لی مردها طبق منطقشون؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

و اما چرا این حرف رو زدم من خودم به شخصه با محبت کردن به شوهر و بچه مخالف نیستم اما واقعا مخالف محبت های بی جا و مکان و بی زمان هستم حتی حتی اگه فردایی نباشه

من اعتقادم اینه که با مردها باید بسیار با سیاست رفتار کرد و همیشه اعتراض مردها از زن ها همیشه بخاطر احساساتی رفتار کردن زن ها است

به هر حال از ما گفتن بود!!1

هیچ وقت زمانیکه شوهرتون اشتباهی می کنه نبوسیدش مگر اینکه اول ابراز پشیمانی کرده باشه بعد...
2810