2777
2789
عنوان

پسوریازیس

45464 بازدید | 57 پست

سلام،من۸ساله مبتلام اوایل خیلی شدید بود دکتر و متخصص و عطار هر جا رفتم هیچ جواب نداد فقط درد میکشدم از داروهاشون،پنج ساله کلوبتازول استفاده میکنم بیماریمو کنترل کرد اگه یه روز نزدم تجدید میشه 😔 سال دوم بیماریم حتی تو پلک چشمم زد ولی رفت  بعد الان تو پوست سرم هست و کف پام خیلی شدیده تا جایی که گاهی خیلی سخت راه میرم تو کل بدم پلاکی در اومد ولی بعضیاش خوب شدن لکهاش موند،کف دستم هم سالای اول یه جوری بود که از شدت درد و خشکی نمیتونستم دستامو باز کنم عین یه معلول شده بودم😭 خدا همه ی بیمارا رو شفا بده، یک ماهه مادر شدم برام دعا کنید دوستان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزمم...  واسه سرت شامپو کل تار بزن ...  منم ۲۰ ساله دارم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
بیشتر ببینید

الهی بگردم عزیزم ان شالله زود زود خوب شی به حق امام حسین 😘چطور متوجه بیماریت شدی اخه منم سرم خیلی شوره و خارش دارم رفتم دکتر پوست هیچی ازمایش نگرفت گفت اون نیست ولی خودم شک دارم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
بیشتر ببینید
الهی بگردم عزیزم ان شالله زود زود خوب شی به حق امام حسین 😘چطور متوجه بیماریت شدی اخه منم سرم خیلی ش ...

اگه هم نباشه واسه سرت شامپو کلتار بزن  ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
بیشتر ببینید

کرم زردچوبه سیگل بخرید بزنید خوبه خیلی

برید پیش دکتر طب سنتی، یا اسلامی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
بیشتر ببینید

دشمن اصلی این بیماری استرس است، پس آرامش داشته باش ، به بچه ات فکر کن که هیچ حامی جز تو نداره پس قوی باش، هزارتا بیماری بدتر از این تو دنیا هست، پس نترس ، هیچیت نیست فقط به بچت فکر کن 

Azinammmmmm
کرم زردچوبه سیگل بخرید بزنید خوبه خیلی برید پیش دکتر طب سنتی، یا اسلامی

خوبی  عزیزمم  حالت بهتر  گلم

بیشتر ببینید

پسوریازیس حنا بزار به بدنت بعد  دوماه اصلا خودتم باورت نمیشه که داری خوب میشی

اینام خوبه: حجامت . سرکه انگبین. بخاطر مشکلات کبدی هس. تو نت سرچ کن . حجامت و سرکه انگبین قشنگ خوب میکنه. سس و فست فود و کاکائو رو هم کنار بذار کلا. خوب خوب میشی

من تقریبا یه روز درمیون حنا میزارم، اوایل هرروز میزاشتم، الان یه روز درمیون، بعدچندماه اصلا باورت نمیشه یه روزی این مشکلو داشتی

. سرکه انگبین هم دستورشو از نت بگیرم .ب مدت دو سه ماه بخور.عالیه‌ . 

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
بیشتر ببینید
خوبی  عزیزمم  حالت بهتر  گلم

ممنون

شکر

التماس دعا دارم

بیشتر ببینید
ممنون شکر التماس دعا دارم

مگه توهم  پسوزیاریس داری

بیشتر ببینید