2777
2789
عنوان

بخش کتاب نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 64 پست
واقعا کمبود این بخش تو نی نی سایت به شدت محسوس بود.... در حال حاضر تاپیکهای کتابخونی و معرفی کتاب خیلی خوبی توی سایت هست.... امیدوارم همه یکجا جمع بشن.... من خودم به شخصه تاپیک قطعه ای از یک کتاب رو به این بخش منتقل میکنم...به دوستان هم پیشنهاد میکنم تاپیکهاشون رو به این بخش انتقال بدن...
yesterday you said tomorrow....just do it

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حواسم نبود این صرفا یه تاپیکه نه بخش مستقل.... در ثانی گویا امکان انتقال تاپیک توسط استارتر هم برداشته شده... کاش برای کتاب و مولتی مدیا هم مثل بخش "مرکز گفتگوی نور" ، یا بخش "سبک زندگی " یک بخش مستقل در نظر میگرفتید نه زیرشاخه والدین و کودکان بدو تولد تا هشت سالگی ... اینطوری امکان دیده شدنش توسط کاربران کمتره...
yesterday you said tomorrow....just do it
2805
سلام خیلی عالیه! خدا قوت ! منم کتاب رامونا رو خوندم خیلی ام دوسش دارم هنووووز

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

سلام.منم اهل مطالعه هستم. . خیلی علاقمند هستم که کتابهایی رو که شفاف ببان شدن دو بخونم البته لطفا در خصوص تربیت فرزندان کتابایی خوب رو معرفی کنید..ممنون
دو چیز هست که هیچوقت نباید وقتتون رو بخاطر اونا تلف کنید
موضوعاتی که اهمیت ندارن و آدمایی که فکر میکنن شما بی اهمیتید
مرسی از همه پیشنهادهای جالبتون،قول میدم خیلی سریع به همشون رسیدگی کنم. بیشتر تمرکز ما در اینجا روی موضوعات مربوط به کودک و درباره کودک هستش، هم در دوره بارداری و هم بعد از تولد کودک، اما خیلی خوشحال میشم که تجربه خودتون از خوندن قسمت‌هایی از یه کتاب جالب و آموزنده رو با من و بقیه دوستان به‌اشتراک بذارین
ما در این بخش فقط درباره کتاب صحبت میکنیم..بخش مستقلی تحت عنوان فروشگاه کتاب به‌زودی راه‌اندازی می‌شود که خیلی کامل‌تر و مفصل‌تر درباره کتاب در اونجا بحث و گفت‌وگو خواهیم کرد...اما قبل از اون ما دلمون می‌خواد نظر شما رو بدونیم!بیشتر دوس دارین که ما بهتون کتاب پیشنهاد بدیم، یا اینکه هر کسی کتابی و که خونده برامون بگه ؟ ممکنه ما نتونیم همه کتابارو بخونیم، اما اینجا میشه فهمید که موضوع هر کتاب چیه و اگه بهش علاقه داشتیم بریم سراغش
سلام از دیدن این تاپیک خوشحال شدم میشه واسه مشتاق کردن بچه ها به کتاب هم راه کار بدید؟ پسرم سه سال و پنج ماهشه اما علاقه نداره واسش کتاب بخونم
خدایا من ازت بینهایت سپاسگذارم که منو سزاوار داشتن یه فرشته زمینی دونستی امیدوارم لایق این نعمت بزرگ باشم.
برای سر ذوق آوردن بچه‌ها میتونین با خریدن کتاب‌های خنده‌دار یا داستان‌های شاد شروع کنین.میشه داستان کتابارو به شکل نمایش درآورد،مثلا میتونین به‌جای شخصیت‌های داستان قرار بگیرین و صداهاتون و عوض کنین،یا صداهایی مثل صدای تیک تیک ساعت یا تق تق زدن به در خیلی برای بچه‌ها جذابه.داستان‌هایی که براش تعریف میکنین نباید خسته‌کننده و حوصله سر بر باشند، وگرنه هیچ جذابیتی براشون نداره اگه واقعا دوس دارین که پسر کوچولوتون از کتاب خوشش بیاد باید کاری کنین که به کتاب به دید یه تفریح نگاه کنه، مثلا تلویزیون و خاموش کنین تا توجهش و به سرگرمی دیگه‌ای مثل کتاب جلب کنین، یا اینکه وقتی میرین بیرون گاهی وقتا به کتابفروشی ببرینش تا تو فضای اون قرار بگیره کتاب هایی با داستان‌های چندفصلی هم میتونن کمک کننده باشن، اینکه هر روز یا هرشب یه داستان کوچیک براش بخونین، روز بعد مطمئنا دلش میخواد که بقیه داستان و از زبون شما بشنوه!
سلام خیلی خوشحال شدم این تاپیکو دیدم. کتابای انتشارات قدیانی: بنفشه و کتابای انتشارات پیدایش کتابای خیلی خوبی هستن که مخصوص بچه ها در رده سنی الف و ب و ج (کودکان) و نوجوان فعالیت دارن
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
2810