2777
2789
عنوان

بیاین از جهش ژنتیکی ها ک دیدین یا شنیدین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 58 پست
به منم گفتن نميتونيم آزمايش خاصي ازت بگيزيم . و چون كاريوتايپ بچه سالم بوده لازم نيست خودتون ديگه ك ...

خداروشکر عزیزم خدابراتون حفظش کنه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من فرزندي ندارم و فرزندمو از دست دادم. منظور از كاريوتايپ بچه همون آمينوسنتز هست كه تو بارداري ...

عذر میخوام اشتباه متوحه شدم انشاله اینبار بارداری خوبی داشته باشید و فرزند سالمی قسمتتون شه من توصیه میکنم موقع بارداری تحت نظر پریناتالوژیست باتجربه باشید من خودم رفتم خیلی برای ازمایشات و سونوها اکوی قلب و همه چیزای لازم سختگیری میکرد که حتما بهترین جاها انجام بشه  بعضی از خانما شاکی بودن ولی من واقعا راضی بودم خدا خیرش بده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عذر میخوام اشتباه متوحه شدم انشاله اینبار بارداری خوبی داشته باشید و فرزند سالمی قسمتتون شه من توصیه ...

بله دفعه قبل هم زير نظر دكتر پرناتولوژيست بودم ولي هيچي به هيچي. شما پيش كدوم دكتر ميرفتيد؟ 

بله دفعه قبل هم زير نظر دكتر پرناتولوژيست بودم ولي هيچي به هيچي. شما پيش كدوم دكتر ميرفتيد؟ 

من تهران نیستم ولی دکتر من تو شهرما معروفه جز مادرای پر خطر کسی رو ویزیت نمیکنه البته اینم بگم ما چون مشکل پسرمون مشخص شده بود دقیقا میدونستیم که چیا باید بررسی بشن همین کمک بزرگی بود ولی در کل مهمترین چیز همون ارامشه بیشتر مواقع این اتفاقات در اثر یه جهش پیش میاد که امکان تکرارشون نیست نگران نباش توکل کن به خدا و با ارامش پیش برو اعتقاد قلبی دارم که بعد هر سختی اسونیه

عع منم مثل الیزابت تیلورم که

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

منم از بچگی جهش داشتم فک کنم ی طرف صورتم چال گونه دارم 😅

پسر من هم ی طرف صورتش چال داره قربونش بشم

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
من تهران نیستم ولی دکتر من تو شهرما معروفه جز مادرای پر خطر کسی رو ویزیت نمیکنه البته اینم بگم ما چو ...

حيلي خوبه كه تونستن مشكل رو تشخيص بدن . دقيقا مشكل من اينه كه نميتونن. شما از كجا دقيق مشخص شد مشكل پسرتون چي بوده؟ 

حيلي خوبه كه تونستن مشكل رو تشخيص بدن . دقيقا مشكل من اينه كه نميتونن. شما از كجا دقيق مشخص شد ...

پسر من بیمارستان بستری شد اونجا دکترش از رو علایم تشخیص سندروم دی جورج داد و از هرسه تامون ازمایش کروموزوم ۲۲ گرفتن تست پسرم مثبت شد برای اطمنیان دوباره ازمایش کردن و قطعی شد 

سلام عزیزم مشکل پسرت چی بود؟ 

سندرم دی جورج

جنین های بعدیت سالم شدن؟ مشکل ژنتیک بود یا جهش؟ 

دخترم سالمه مشکل جهش ژنتیکی بود خودمون آزمایش دادیم و مشکلی نداشتیم 

بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار خون

2810