2777
2789
عنوان

کمک نکردن آقایون در کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6229 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر می کنم به تدریج عقیده حاکم بر خانواده می تونه متمایل بشه به یه طرف یا طرف دیگه
هیچ کس و هیچ چیز غیر قابل تغییر نیست
من مردهایی رو دیدم که اینقدر تغییر کرده اند که آدم حیرون میشه
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
تایک جالبی بود. سالومه جون جرفهات من را به فکر انداخت. باید برنامه ریزی کنم و ببنیم چطور باید شروع کنم. بالاخره ادمها متفاوتند و طرز رفتار با آنها هم باید متفاوت باشه...اما واقعاً باید بهت احسنت گفت.
سلام سالومه جون. خوشحالم هستی و میتونم سوالهام رو، رو در رو ازت بپرسم. سالومه جونف حرفات تو عمق جون آدم میشینه. همه اش هم درست و منطقیه. واقعا تا ما خودمون بر عقاید بر حقمون، مصر نباشیم کسی دیگه نمیتونه اونا رو به ما تقدیم کنه و حق رو برای ما قائل بشه.

مشکل من، روش و طرز بیان خودمه فکر میکنم. اینم بگم احساس میکنم نمیتونم به شناخت درست در مورد آدما (مخصوصا همسرم که مهمترین فرد توی زندگی هر کسی هم هست) برسم. روشش رو بلد نیستم. اینکه دستم بیاد خمیره طرف چه جوریه و من باید چه جوری باهاش برخورد کنم.

همسر من ذاتا آدم بی نظمی نیست، ولی اونجوری هم که من انتظار دارم باشه، نیست. یا همسر من نیازهای عاطفی من رو خوب نمیدونه و اون توجهی که مد نظر منه (که هر گز افراطی هم نیست)، بهم نداره. همسر من به حریم خصوصی زن و شوهر خیلی خوب واقف نیست و چارچوب و حد و مرز زندگی مشترکمون رو خوب رعایت نمیکنه و خیلی چیزا رو که من ازش میخوام به خونواده اش نگه، یهشون میگه.

دلم میخواد این موارد تو زندگیم رعایت بشه.
سالومه جون باهات موافقم که آمدا تغییر پذیرن. خود ما در طوا زندگی بارها یه سری عقاید و طرز تفکرهامون و به تبعش رفتارمون تغییر میکنه. من این تغییر رو از نزدیک در برادر همسرم دیدم البته به نظرم، ایشون خمیره و زمینه اش رو هم داشت و همسرش فقط به اون جهت داد.
فکر کنم از نظر فکری وقتی به یکی (همسر) واقعا نزدیک بشی و حالت بحث و جدل و مقابله کم بشه خودبخود خیلی از خواسته ها برآورده میشه. از نظر روحی وقتی یکی فکر کنه همسرش باهاشه نه مقابلش و همفکرشه و اون حس روحی مقابله یا تهاجمی-تدافعی وجود نداشته باشه آمادگی پذیرش ایده های جدید بیشتره
سالومه جون، من چند دقیقه ای نیستم ولی حتما میام و نظراتت رو میخونم. ممنون میشم جواب سوالهام رو بدی و راهنمائیم کنی.
عاشق طرز فکرتم. راستی شما چی خوندی؟ نظراتت در تاپیک جامعه شناسی خودمانی هم، محشره!
وقتی شوهرم کاری را که بارها بهش گفتم چه کار کنه بهتره دوباره اشتباه انجام میده و بهش می گم , ناراحت میشه و می گه تو همش من را دعوا می کنی. اگر هم نگم که متوجه نمی شه.موندم معطل ! و این میشه که من مدام باید خرابکاریهاش را درست کنم.
وقتی کاری را هم داره بعد از مدتها انجام میده و یه جاییش خراب می شه جرات نمی کنم چیزی بگم چون می ترسم دیگه اون را انجام نده و دلسرد بشه. مجبورم تحمل کنم خرابکاریهاش را ! البته خودش هم از خرابکاریهاش ناراحت می شه اما نمی دونم چرا هی تکرار می کنه. من خودم اگر دو بار اشتباهی کاری را خراب کنم بار سوم حواسم را جمع می کنم. اما همسرم انگار دفعه قبل را یادش می ره و باید بهش یادآوری کرد!
باران جان شما لطف دارید
من مهندس برق هستم و فوق لیسانس آی تی
می بینی که هیچ ربطی به جامعه شناسی نداره!
اما از بچگیم عشق مطالعه بودم تو خیلی زمینه ها

باران جان در زمینه روش و طرز بیان من روش خودم اینه که حرف دلم رو بسادگی و البته با لغات بسیار مودبانه بیان می کنم. صرفنظر از اینکه طرف مقابل چه مدلیه چون بقول خودت شناخت مردم مشکله
ضمنا ابدا موارد غیر لازم رو به زبون نمیارم چون گاهی باعث سوء برداشت یا سوءاستفاده قرار می گیره
دار واقع حاشیه نمیرم
خیلی نرم و ساده و ملایم اصل مطلب رو میگم وقتی قضیه مهمه و بحث گپ زدن عادی نیست یه جمله بهتر از دو جمله است هر چی کوتاهتر بهترو اثر گذارتر
با لحن معصومانه و نگاه معصومانه تر!
اون یه جمله رو هم کلی قبلا تو ذهنم زیر و رو می کنم که هیچ جائیش برخورنده یا غیر مودبانه یا تهاجمی یا قضاوت کننده در مورد طرف مقابل نباشه
حرف هرچی ساده تر و غیر قابل تفسیر های متفاوت همونقدر بهتر
لازم نیست روحیه همه مردم دستمون بیاد

سالومه عزیز و بقیه دوستان ممنون از گفتمان امروزتون. کاش اول ازدواج و یا حتی قبل از اون کسی این آگاهی و شناخت رو بهمون آموزش میداد. در اون صورت خودم رو میگم هم انتخاب مناسبتری داشتم هم سالهای اول ازدواج درست تر رفتار میکردم
2810