2777
2789
عنوان

کیا سریال سیب ممنوعه رو تااخر دیدن بیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 94002 بازدید | 71 پست
خب چرااینکارو میکنه پس چراازش حامله میشه

بچه هالیت و ایلدیز ؟ بچه ندارن اونا اصلا 

فقط نشون میده ک اندر از دوست پسر قبلیش یه پسر دانشجو داره ، اون پسره اومده مامانشو پیدا کردح ازش انتقام بگیره اخرم همون اندرو هول میده تو آب میکشش ، البته واضح نشون نداده ، تو فصل سه مشخص میشه کی کشتش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااای ما اولاش انقد علاقه داشتمممم وااای عاشق علیهان بودم زینبو خیلی دوست داشتم فک کنم پارسال اینا ن ...

من اعصابم از دست زینب خورد میشه 

خودش خط قرمز رد کرده با علی هان خوابیده اونوقت گیر به ییلدیز میده 😑

دلیل عصبانیت هالیت از ییلدیز رو نمیدونم اما ییلدیز حامله میشه و به خاطر بچش هالیت نگهش میداره اما شک داره بهش که بچه خودشه یا نه .هالیت هم یه زنه دیگه به اسم شایکا میگیره که خیلی موزیه و با یه مقصود خاصی از طرف یه نفر میاد تو خانواده هالیت اما هالیت خیلی عاشقشه بعد میفهمن اندر زندس و یه پسره دیگه قبلااااا داشته که نمیتونسته بزرگش کنه و میده اونو به یه خانواده پولدار و اون پسرش قبل از ارین بوده حالا اون پسره به کمک شایکا اندرو پیدا کرده و میخواسته اندرو بکشه بابت انتقام اما موفق نمیشه خیلی طووولانیه نمیدونم چطور تایپ کنم

ییلدیز رو میگم چرا اموال شوهرشو بالا میکشع

ببین میگم ک هنوز نشون نداده دقیقا چ اتفاقی افتاده فقط نوشت چندسال بعد ، بعدم ی همچین سکانسی رو نشون داد ک ایلدیز صاحب اموال شده و هالیت فقیره ، بعدم فصل دو تموم شد 

بعدشم اندر و ییلدیز باهم خوب میشن علیه شایکا چون شایکا به ارین پسر اندر دارو میده تا دیوونه بشه و مو ...

عهههه با شایکا ازدواج میکنه؟؟؟؟

پس اون سکانسی ک نشون میده ایلدیز با ماشیج میره سراغ هالیت تو ایستگاه اتوبوس چیه؟

بعد وقتی بچه ییلدیز به دنیا میاد ییلدیز خودش مطمئن بوده بچه از هالیته اما شایکا هی روی هالیت کار میکرده که بچه از هالیت نیس و هالیتم شک داشته وقتی بچه به دنیا میاد شایکا میره بچه رو عوض میکنه که وقتی ازش ازمایش میگیرن همه فک کنن بچه هالیت نیس و هالیت باورش میشه بچه ییلدیز از اون نیس اما اندر میفهمه شایکا بچه رو عوض کرده و با هززاااار زحمت بچه اصلی رو پیدا میکنه