2777
2789
سلام تصمیم داریم با همسرم و پسر 1 سالم به رامسر بریم و تو هتل بام اقامت کنیم کسی رفته تا حالا ؟چه طور هتلی هست؟
قرارمان فصل انگور....شراب که شد بیا.... تو جام بیاور و من جان.....جام را پر از جان کن...هراسی نیست تو خوش باش همین مرا کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم همینه
راضی بودید؟
هتل رو از کی بایر رزرو کرد؟
قیمت ها چه طوری بود؟
امکاناتش چیا بود؟
خود هتل تور هم داره؟
قرارمان فصل انگور....شراب که شد بیا.... تو جام بیاور و من جان.....جام را پر از جان کن...هراسی نیست تو خوش باش همین مرا کافیست
خانمی من نرفتم اما میدونم که تردد فقط با تلکابین امکان داره و زمانیکه تعطیل میشه دیگه نمیتونی بری هتل یا ازش بیای بیرون.

منم قصد داشتم برم اما این موضوع منصرفم کرد..
چون بچه کوچیک داشتم ترسیدم برم اونجا خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد نتونم کاری کنم.
خدا اگه بخواد میشه...
من این هتل و از تخفیفان خریدم قبل از عید اون موقع یه هفته قبلش که تماس گرفتیم رزرو کردن برامون..

از تمییزی اتاقاش خیلی راضی بودم واقعا خوب بود برخوردشون هم خوب بود...فقط از کلبه های نزدیک تلکابین بگیرین چون کلبه های عقبی تو سراشیبیه رفت و آمدش یه کم سخته..

قیمتش که همونیه که تو سایتش نوشته ولی گفتم من اون موقع از تخفیفان گرفتم تخفیف خورده بود...

تور هم نمیدونم ندیدم تا حالا..

این سایتشو بخونی همه چیزو درموردش توضیح داده نمای داخل اتاقا رو هم نشون داده دقیقا مثل همینه..امکاناتش و هم نوشته.
بازم اگه سوالی بود درخدمتم ..خوش بگذره بهتون..
خانومی رفت و آمدش فقط از تله کابین نیست..
با ماشینای شاسی بلند میشه تا همون بالا رفت که خیلیا هم اومده بودن ما چون با پراید بودیم گفت نمیکشه ماشینتون..
خودشونم ماشین دارن که ببرن و بیارن برا وقتای اضطراری..
مامان رامان جان اصلا نگران نباش ما یه بار رزرو کردیم قبلش باهامون تماس گرفتن گفتن تو اون روزا دارن تلکابین و تعمیر میکنن اگه میخواین با تلکابین برید باید یه وقت دیگه رزرو کنین وگرنه میشه با ماشین هم برین..ولی ما چون میخواستین حتما تلکابین و هم استفاده کنیم یه وقت دیگه گرفتیم..
اگه تلکابین مشکلی داشته باشه خودشون خبر میدن اصلا نگران نباش ولی واقعا میارزه آدم بره اونجا ..
یاسی جون یعنی در کل می ارزه برم؟هتل دیگه ای تو شمال کشور نیست که ترجیح بدی برم اونجا؟تله کابین فقط یه سری باید پول بدیم درسته؟
یاسی جون نمیدونم انتالیا رفتی یا نه من 2 سال پیش که رفتم هتلاش اینقدر امکانات داشت که اصلا نیاز نبود از هتل خارج شد راستی ساحل اختصاصیش پلاژ هم داره؟ا
والا چی بگم برا ما با تخفیف می ارزید ..آره پول یه طرف تلکابین و میگیرن ..
اگه میخوای بری رامسر تخفیفان یه هتل دیگرو هم تخفیف گذاشته .بذار برات بذارمش همینجا..
الته من اونو نرفتم و نمیدونم چجوریه ولی خوب میتونی قیمتاشو بسنجی خودت..

http://takhfifan.com/takhfifan-mosaferat/extra/takhfif-takhfifan-site-kharid-kharide-goruhi-malekshah-hotel-tehran-ordibehesht-21.html
یاسی جون بیشتر ارامش اونجا برام مهمه اینکه وقتی میرم دغدغه غذا و بچه و...نداشته باشم
غذاش و ما فقط یه صبحانه خوردیم که اونم خوب بود ..ولی واقعا آرامش داشت چون میری بالا تقریبا تو جنگلی دیگه..میتونی یه راهپیمایی هم تو جنگل بکنین یه جاده داره برا راهپیمایی درکل محیطش خوبه ..من که خیلی راضی بودم..