2777
2789

سلام🌷

شبتون پر از آرامش...

تاپیک های قبلیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار هستم و کارشناس الکترونیک و عاشق تعمیرات. هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه بکارم میاد و قابل استفادست.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تلگراام بفرستید  تا ان شالله ازتون خریداری بشه.

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

حتی گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات برای سلامتی خودتون بفرستید🌷

مرسی از بودنتون🙋‍♂️

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما داریم ولی مامانم نمیذاره بفروشمشون😐

سلام

اشکالی نداره

خدا سایه مادرتون رو رو سرتون نگه داره.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
پریروز بابام یه گوشی رو با دسته ی هاون له کرد چون میگفت ازش خسته شدم و تاچش خراب شده

سلام

خدا سایه پدرتون رو رو سرتون نگه داره.

ممنونم از بودنتون

من s6 ایج سامسونگ دارم روشنم میشه کارمیکنه فقط صفحش شکسته چقدر میخرید؟

سلام

تاچش کار میکنه؟

بله 

بسیار خوب

براتون ممکنه عکسشو برام بفرستید؟

0933

320

1212

یاواتس یا تل

بسیار خوب براتون ممکنه عکسشو برام بفرستید؟ 0933 320 1212 یاواتس یا تل

نمیشه همین جا بفرستم جناب؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (