2777
2789
پسرم چهارده ماهشه تازه ده ماهگی دندون دراورد قطره اهن میدادم بهش اول جرم سیاه گرفت بعدم ازهمون جا قشنگ دوتاسوراخ گردداره..هم بادستمال پاک کردم بعدازقطره هم اب دادم فایده نداشت نگران دندونشم نکنه مشکل دیگه داره اخه دخترم اینجورنبود
ربطی به قطره اهن نداره سیاه میشه ولی پوسیدگی نه ببر دکتر شاید یه چیزی تو بدنش پایینه
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من چهار ماهگی دندون در اورد نه ماهگی دندوناش کامل شد قطره اهن میدادم همشو میریخت بیرون دور دهن و دندون و لباس همه چی پر از قطرع میشد یکم سیاه هست ولی قطع میکنم میره رنگ سیاهی
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
نه سوراخ نیست فقط روش انگار جرم سیاهه
دیشب تی وی درموردش گزارش میداد گفت قطره اهن باعث پوسیدگی نیست سیاه میشه ولی پوسیده هرگز میگفت رژیم غذایی بچه پر از شیرینیه و یا شیر شب قطع نشده
نمیدونم چیکارکنم نلی جان ده ماهش بود بردمش ازمایش کلسیم وخون وهمه چی عالی بود موندم چرا دندوناش اینجوری شد شاید به قول دوستمون بدنش چیزی کم داره خیلی هم بهش میرسم
2810