2777
2789
عنوان

*فرشته های بهمن89*

| مشاهده متن کامل بحث + 10267 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم مامان بهمنی هستم از اینکه نینیم بهمن بدنیا میاد خوشحالم چون منو باباش هم بهمنی هستسم هفته 13 بارداریم صدای قلب نینیم و شنیدم حتی آزمایش ان تی رفتم از نینیم سی دی گرفتم هر روز می بینمش دست و پا زدنش حس خوبیه من بعد از 14 سال تازه امسال اقدام کردم خداوند هم به من این نی نی و هدیه داد ازش کمال تشکر دارم امیدوارم هر چه زودتر بهمن بشه همه مامانای بهمنی عزیزشونو ببینند ...
2805
سلام به همه مامانای بهمنی، مامان جان و تپلی خانوم خیلی خوشحال شدم که نی نی من هم همسن نی نی شماهاست! منم تاریخ زایمانم رو تو سونو اول گفتن 24 بهمن! تپلی جون فکر کنم تاریخ بارداری من هم دقیقا مثل شماست ...
سلام به مامانای بهمنی
من تازه با این تاپیک آشنا شدم
نی نی منم 21 بهمن به دنیامیاد
الهیییییییییییییییییی قربونش بشممممممممممم
الان هفته 13 هستم
واسه سونوی سلامت هفته چندم باید برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وتعیین جنسیت؟؟؟؟؟؟
سلام منم احتمالا" هفت و هشت بهمن ماه مامان میشم خیلی دوست دارم این روزا زود بگذره هیچ وقت دوران بارداری رو وقتی برای خانمهای دیگه میدیدم دوست نداشتم اما عاشق بچه دار شدنم چی میشه این دوران یه جوری بگذره که اصلا نفهمی ............
خدا به همه اونایی که آروزی بچه دار شدن رو دارن این نعمت قشنگ و پاک و بده .
سلام فرشته های بهمنی منم اگه خدا بخواد همن مادر میشم نی نی من 22هفته ایشه تاریخ زایمان 28 بهمنه انشاءاله همگی نینی سالمی به دنیا بیاریم یه سوال داشتم کندر چطوری با مصرف کنم از همه ممنون .
2810