2777
2789
» کنکور دانشگاه علمی کاربردی حذف شد

از مهر ماه امسال پذیرش دوره های دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و در نظام های پودمانی و ترمی بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی می باشد. دکتر برزویی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر اظهار داشت : نظام پودمانی به نظام پودمانی واقعی که از ابتدا هدف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده ، تبدیل خواهد شد و به عبارتی فرد یک پودمان مرتبط و هدفمند را تحصیل می کند و در پایان ، گواهی پودمان مربوطه را دریافت می کند.

دکتر برزویی در ادامه خاطر نشان کرد: از مهرماه امسال پذیرش دوره های کاردانی و کارشناسی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی بدون آزمون و صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی و معدل دیپلم، خواهد بود. وی با بیان اینکه این نوع پذیرش در دو نیم سال مهر و بهمن ماه انجام خواهد شد، گفت : در نظام پودمانی جدید نیز پذیرش بر اساس کنکور نیست و فرد هر زمانی می تواند یک پودمان تحصیلی را در یک مرکز و پودمان دیگر را در زمان دیگر و در مکان دیگری بگذراند و با گذراندن تمام پودمان ها طی فرایندی ، امکان تجمیع تمام پودمان ها وجود دارد.
چند روز پیش کنکور کاردانی به کارشناسیشو دادم
اما با وجود مهدیار جونم نتونستم اصلااااااااااا بخونم
خیلی نا امید بودم
خدایاااااااااااااااا شکررررررررررررررررررررررت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتی سوالمو میزارم هر وقت اومدی حتما جواب بده من میخواستم ترمی شرکت کنم اما دفترچه هاش محلتش تموم شده یعنی الان باید دوباره تا اردیبهشت سال بعد صبر کنم یا بازم دفترچش میاد اگه میدونی دوباره دفترچه ترمی واسه کاردانی کی میاد حتما بگو ممنونم ازت
اکرم جون
ظاهرا طبق اینی که نوشته شده باید تو تابستون دفترچه بیاد که از مهر کلاساش شروع میشه
انشالله
هم کاردانی هم کارشناسی
خبر رو کامل بخون گلم
توی همه سایتهای خبری اومده خبرش
یه سرچ بزن
اکرم جون
ظاهرا طبق اینی که نوشته شده باید تو تابستون دفترچه بیاد که از مهر کلاساش شروع میشه
انشالله
هم کاردانی هم کارشناسی
خبر رو کامل بخون گلم
توی همه سایتهای خبری اومده خبرش
یه سرچ بزن