2777
2789
همه مادرا این حس رو به بچه هاشون دارن یاد اون داستانی افتادم که بچه سوسکه داشته رو دیوار راه میرفته ...

وااااي آرهههه من همون سوسكه ام خيلي هم اونجوري ام

خدارو شكر صدهزار بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من وقتی دخترم فقط بود همین حس داشتم هیج بوسی توی دنیا بالاتر ولذت بخش تر از  بوسش نبود وقتی ...

خدا حفظشون كنه و انشاءالله همه اين حس رو تجربه كنن

خدارو شكر صدهزار بار
بله همه همینن ولی باید به خودت تلقین کنی که بچم فقط برای من زیبا و عزیزه  یه دوستی دادم دخترش ...

خخخخخخ من بابام واسه دخترم اينو ميگه

ميگه اوه اوه چقد واسه اين پسرا صف بكشن خخخخخ

خدارو شكر صدهزار بار
اره منم سخت باردارشدم هردودفعه.شما دوتا داری؟دخترن یاپسر؟

من دوقلو دارم دختروپسر ٤ماهشون داره تموم ميشه آي وي اف كردم بخدا كلي آمپول زدم كلي سختي كشيدم سه بار توو يك سال بيهوشي داشتم خيلي سختي كشيدم

ولي خداروهزاربار شكر ميكنم الان

خدارو شكر صدهزار بار
مرسی عزیزم آخه سنمم داره میگذره شما چندسالتونه؟ کجا انجام دادین؟

مگه چندسالته فدات شم؟

الهي كه خدا صداي منو بشنوه از ته دل برات دعاميكنم

من مشهد انجام دادم عزيزم

خدارو شكر صدهزار بار
مگه چندسالته فدات شم؟ الهي كه خدا صداي منو بشنوه از ته دل برات دعاميكنم من مشهد انجام دادم عزيزم

۳۴😔

من تهرانم

اگه مشهدی زیارت رفتی برام دعا کن😭🙏

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
من دوقلو دارم دختروپسر ٤ماهشون داره تموم ميشه آي وي اف كردم بخدا كلي آمپول زدم كلي سختي كشيدم سه بار ...

خداروشکر گلم که نتیجه شو دیدی بدون خداخیلی دوست داشته.درپناه خدا باشن بچه هات.خدادبه همه کمک کنه 

۳۴😔 من تهرانم اگه مشهدی زیارت رفتی برام دعا کن😭🙏

نه سنت زياد نيست كه منم ٣٠ سالمه

بابا تو ٣٥ سالكي تازه مردم فكرميكنن ازدواج بكنن يا نه

اصلا نااميد نباش ايشالا خدا بهت ميده حتما حرم رفتم يادت ميكنم چشم

خدارو شكر صدهزار بار
كاش خدا صداي منو بشنوه الان و مرغ آمين رد بشه از اينجا كه از ته دل برات دعاكردم اين حس رو تجربه كني

واااای عزیزززززم یه دنیا ممنوووون چقدر دعات به دلم چسبید چه ارامشی گرفتم بخدا.ده ساله چشم انتظارم ایشالا بزودی بیام بهت بگم دعات براورده شده.خدا بچههای گلتو حفظ کنه مهربون 😘😘😘😘😘😘