2777
2789
عنوان

بازی با بچه ی پنج ماهه.مامانا بیاید

208 بازدید | 25 پست

شما با بچه هاتون چ بازیایی میکنین؟

پسرم ۵ ماهشه از یه جا موندن یا دراز کش بودن کلافه میشه.نمیدونم چطوری باش بازی کنم هم رو هوشش اثر مثبت بذاره و مفید باشه هم خسته نشه از یه جا بودن

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

دقققققیقا سوال منم هست

من وقتی دراز کشه آروم قلقلکش میدم و پخ پخ میگم بهش از خنده ریسه میره وقتاییم که میخوام سر پا باهاش بازی کنم میشینم و میذارمش رو زانوام، یا میبرمش بالای سرم، شوهرم زورش بیشتره تو این حالت هی بالاپایینش هم میکنه و یا شعر میخونیم یا آوا هایی که دوست داره میگیم.

شوهرم میذاردش رو دستش شبیه موشک و میگه پهباد آمریکایی و تو خونه دور میچرخونتش

البته من بیشتر بااین کار ریسه می رم

بعضی وقتا هم رو یه تشک که عروسکیه برش میگردونم و اونم عاشق اینکه عروسکا رو بگیره یا یه اسباب بازی میذارم جلوش

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا رو پام مینشونمش و سعی میکنم چیزای مختلف رو بهش بدم اونم یاد گرفته خودشو سمت اون چیز میکشونه و سعی میکنه بگیرتش.

اما بنظرم کمه، دلم میخواد بازی های بیشتری باهاش انجام بدم

2804
دقققققیقا سوال منم هست من وقتی دراز کشه آروم قلقلکش میدم و پخ پخ میگم بهش از خنده ریسه میره وقتاییم ...

دقیقا پسر منم چون باباش زیاد خونه نیس من باهاش همین بازیارو میکنم.گاهی هم خسته میشم.همه کارام میمونه نمیتونم بذارمش برم

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

دقققققیقا سوال منم هست من وقتی دراز کشه آروم قلقلکش میدم و پخ پخ میگم بهش از خنده ریسه میره وقتاییم ...

عزیزم من یکجا خوندم که قلقلک دادن بچه اصلا اثرات خوبی در پی نداره 

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐

متاسفانه نگاه کردم اسکیرینشو نگرفته بودم

نوشته بود که نوزادا نمیتونن به شما بگن که بدن خودشونه و شما بدون اجازه نمیتونید با اون بازی کنید

واکنش خنده ی اونا نشونه ی رضایتشون نیست و درکل نتیجه گرفته بود که روی اعتماد به نفس و ... اثر داره

متاسفانه نگاه کردم اسکیرینشو نگرفته بودم نوشته بود که نوزادا نمیتونن به شما بگن که بدن خودشونه و شم ...

قلقلک که نه، همین که سرحال باشه با حالت نوازش هم میخنده نه که ضعف کنه

نوزادا با ماساژ دادن و لمس اجسام جدید هوششون خیلی تقویت میشه

اینکه اصلا تلویزیون نگاه نکنن واقعا مهمه

تو این سن ها فقط باید اجسام جدید رو لمس کنن

فقط باید اون اجسام کوچولو نباشه که خدای نکرده بخورن چون مرحله ی شناخت دهانیشون هم هست معمولا هر چیزی رو میبرن سمت دهن

مانعشون نشید بگید نه نه خوردنی نیست

اون نمیخواد بخوره میخواد با دهنش ببینه اون چیه

پس بجای مانع شدن قبلش اون وسایل رو بشورید تا تمیز باشه تا از این مرحله هم رد بشه

قلقلک که نه، همین که سرحال باشه با حالت نوازش هم میخنده نه که ضعف کنه

ای خداااا خوش اخلاق😍

من دقت کردم نی نی هایی که تو نوزادیشثن خوش اخلاق و خوش خندن بزرگ میشنم همینن😍

خدا حفظشون کنه

2809