2777
2789
عنوان

مامانای مهر 95 ***مبارک باشه ***

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 2550 پست
مامان سانی جون یه چکاب م دکتر باید برات مینوشت ازمایش خون و ادرار برای بارداری
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جان از هر کدوم میپرسم میگن بعد ١٣ م هستن، شما که ٨ دی بودی، دکترتون کی تاریخ داده برای غربالگری و ان تی؟
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
وای که چقد بارداری استرس داره اون از استرس انتظار اینم از بعدش همش فک میکنم الان میرم سونو میگه رشدش متوقف شده
مامان سانی، برو هر دکتری بری میتونه ازمایشاتو بنویسه سریع برو بده، برای غربالگری و سونوی ان تی م زنگ بزن جایی که میخوای وقت بگیری خودشون راهنمایی میکنن
ارام جان .عزیزم نگران نباش ..خیالت راحت این فکرای منفی رو از خودت دور کن انرژی مثبت بفرست به کائنات ...چیزیش نمیشه این فندق روز به روز بزرگتر میشه ...ماه 4 و 5 که برسی تازه باورت میشه که بارداری و مفهوم بارداری اون موقع معلوم میشه که زن باردار اروم حرکت میکنه سختشه راه رفتن و کارای روزمره که الان راحت انجام میدی اون موقع حرکت اهسته میشه
 BabyFruit Ticker

ربطی به پول دادن نداره به خدا من مطب میرم ، ٣٠ تومنم ویزیت بازم انگار دکتر میخواد زود بری بیرون یکی دیگه بیاد اصلا حساسیت بارداری براشون اهمیت نداره خیلی بی انصافیه . امروز زنگ زدم برای سونو جایی برای اولین بار منشی به زور حرف میزد ، بعدشم گفت میشه دیگه زنگ نزنی؟ گفتم چرا؟ من که فقط یه بار زنگ زدم خیر سرشون ٤٠٠ تومنم پول میگیرن
مامان ٣١ ، به خدا از ترسم به هیشکی نگفتم انگار اصن باورم نمیشه ، خانواده شوهرم تازه فهمیدن مامانم اینا هنوز نه ، همش از استرسه دیگه
بعد متاسفانه بعضیا که تجربه بدی داشتن تو بارداری و میبینی، همش فک میکنی خوب شاید واسه منم این اتفاق بیفته