2777
2789
عنوان

مامانای مهر 95 ***مبارک باشه ***

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 2550 پست
درسته مامان ۳۱
نذر کردم اگر فرزندم سالم باشه به امید خدا۱۰۰۰۰تا صلوات برای خانم نرجس مادر امام زمان بفرستم و برای. حاجت ۱۰۰تا از دوستای نی نی سایتی ام هم دعا کنم... التماس دعا دارم دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الیسا جون منم پیام دوستی فرستادم اگه قبول کنید شماره ام رو براتون می ذارم تو خصوصی تا ادم کنید
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
عزیزم من براتون درخواست دوستی فرستادم قبول کنین شمارم رو براتون می ذارم
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
سلام من بتام در هفته پنج و یک روز ۸۶۶۶ه،طبیعیه؟
نذر کردم اگر فرزندم سالم باشه به امید خدا۱۰۰۰۰تا صلوات برای خانم نرجس مادر امام زمان بفرستم و برای. حاجت ۱۰۰تا از دوستای نی نی سایتی ام هم دعا کنم... التماس دعا دارم دوستان
سلام، بچه ها من ٧ دی اخرین پریردم بوده دکترم گفت باید اینور عید بری غربالگری ، تو عید که تعطیله بعدش دیر میشه! یعنی ١١ هفته و ٤ روز فک کنم باید برم ، اشکالی نداره؟ شما کی باید برید؟
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
زهرا جان بتا تو هر کسی یه جوریه، شما وقتی دکتر سونو میکنه برای اینکه ساک حاملگی و ببینه ، خودش میگه روند بارداری چطوره طبیعیه ایشالا که بارداری خوبی داشته باشی
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
2810