2777
2789
اره میدونم, این قرص همونه؟ 

اونا با قرص این کارو نمی کنن خود پزشک انجام میده و اینکه شاید آمپول باشه قرص نیست

اما کلا گلوتاتیون سفید کننده است همه آدما خودشون دارن اما به اندازه کافی اما امپولشو بعضی ها زده بودن که گفتن سفید شدن یعنی درواقع بی رنگ یه خانمی هم میگفت موقت و حتما تهران یا دبی باشه مراقب باشید تقلبی نباشه چون به شدت کمیابه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها, ممنون

خواهش می کنم عزیز دلم🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
واسه خوابه.نه سفیدی

ملاتونین اول برای روشن شدن پوست واردبازارشد بعد فهمیدن که تنظیم کننده فیزیولوژی بدن هم هست ولی اصلا خواب اورنیست

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
بیشتر ببینید
من استفاده كيكنم عاليه

سلام شما قرص گلوتاتیون مصرف میکنید برای سفیدی پوستتون؟ 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
بیشتر ببینید

سلام دوستان کپسول های سفیدی میخاین بیاین واتساپ من کپسول لاغری گلوریا اصل والفا اسلیم دارم برای خرید کافیه شمارمو سیو کنید واتساپ بهم پیام بدین سیوتون کنم تبلیغاتمو ببینید کلی محصول اصل دارم وکپسول های لزل منجمد برای سفیدی داعم بدن بیاین واتساپ بیشتر توضیح بدم🙏❤

۰۹۲۲۴۷۵۷۰۸۶

سلام دوستان کپسول های سفیدی میخاین بیاین واتساپ من کپسول لاغری گلوریا اصل والفا اسلیم دارم برای خرید کافیه شمارمو سیو کنید واتساپ بهم پیام بدین سیوتون کنم تبلیغاتمو ببینید کلی محصول اصل دارم وکپسول های لزل منجمد برای سفیدی داعم بدن بیاین واتساپ بیشتر توضیح بدم🙏❤

۰۹۲۲۴۷۵۷۰۸۶