2777
2789
ترنم جون چی رو چه جوری خشک میکنم . و منظورت کدوم یکی از این روشهاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسته به ذائقه ات داره.زردآلو ی رسیده رو که باز میکنی دونه اش ور بر میداری بعد میزاری تو آفتاب یا میوه خشک کن یا فر.
آلو رو هم حتما باید پوست بگیری و نمک بزنی.
هلو هم حتما باید رسیده باشه. اگه از این هلو های نوع دیگه که یه کم گرد و بزرگترند یه اسم دیگه دارن و شیرینتر خشک کنی بهتره. اسم نوع هلوش یلدم رفت. اونو هم باز کن و دونه اشو بگیر.پوستش بزار باشه.
آلبالو و میوه های دیگه هم به همین ترتیب
بعد از خشک کردن هم در جای خشک و خنک نگه داری بهتره. البته تو کابینت هم خوبه. من گذاشتم هیچی نشد. البته یه کم نعناء خشک تو هر چی که خشک کردی بریزی نمیزاره حشره دورش یا داخلش جمع بشه.
اگه سوال دیگه ای داری عزیزم بپرس
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترنم جون میبخشد دیر جوابتو دادم. اخه حالم خیلی خوب نبود. نزدیک بود نی نیم زودتر از موعد بدنیا بیاد که خدا رو شکر رفع شد.
من الان که تابستونه سعی میکن از افتاب استفاده کنم. برای پایز یا زمستون روشهای دیگه بهترند.
میوه برای فر هر چی نازک تر باشه بهتره. اگر هم اوردی بیرون دیدی یه کمی نم داره چند روز بزار تو محیط خونه تا خشک خشک بشه.
نه عزیزم مزه ی پختن نمیده. چون با حرارت و در زمان کمی خشک میشه
مرسی ترنم جان.
اره من بیشتر گریل رو روشن میکنم تا زیرش رو. البته قسمت زیرین میوه هم باید خشک بشه. به هر دو شعله تا حدودی نیاز داریم
انیا گلی عزیزم من یه بار رو پارچه و تو افتاب خشک کردم خوب نشد. یه کم تیره شد. ولی یه بار گذاشتم رو روزنامه خشک شد خیلی طلایی و ناز شدن. به هیچ وجه هوس نکنی بشوری و خشک کنی . چون رنگش سیاه سیاه میشه.
2810