2777
2789
اون بلالها رو واسه عصرونه به عنوان بلال ابپز شده میخوریم
توی رستورانها مثل سوپر استار که تو تهرانه بلال ابپز شده رو دونه ای نزدیک دو هزار تومن میفروشه من خودم تو خونه درست میکنم هم خیلی حال میده چون مثلا وقتی فصلش نیست میخوریم و هم اگر خواستم همون موقع هم میتونم دونش کنم
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم! سحرجان

آخه من همیشه آبپزش رو دوست داشتم تا اینکه توی سوریه، نزدیک حرم حضرت رقیه،صبح زود ، کنار اون بازارچه توی دیگهای هیئتی داشتن میپختنش، از اون روز یه جوریم شد از بوی آبپزش و دیدن آدمایی که میخوردن!!!

برا همین گفتم شاید مدل دیگه ای منظورت بوده...
خانومای هنرمند: یه سئوال:
میوه رو که خشک کردم، توی چی نگهداری کنم؟ توی شیشه یا این پلاستیکای زیپ کیف خوبه؟ بعد بذارمش توی کابینت؟ در طول یکسال هیچیش نمیشه؟ سالم می مونه؟ کرم و بید و جک و جونور نمیزنه؟
بچه ها تقریبا همه صفحه ها رو دیدم اما جواب سوالم رو پیدا نکردم بخاطر همین می پرسم
تاپیک قبلی رو دیده بودم... اونجا بهتر و مفصل تر توضیح داده بودین

کدو و بادمجون رو چطور میشه فریز کرد؟ تا حالا اصلا هیچی فریز نکردم جز لوبیا سبز !!!

الان کلی کدو و بادمجون دارم که داره خراب میشهههههههههه
کمک و راهنمایی کنید آبجی ها

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

این روش خوبه؟؟؟ :

کدو سبز و بادمجان
کدو سبز را با پوست یا بدون پوست ورقه ورقه کنید؛ سپس در آب جوش به مدت یک تا دو دقیقه بجوشانید و در آب یخ بریزید، بعد خشک کنید. برای بسته بندی، کدوها را در ظرف پلاستیکی بچینید، یک ردیف که ورقه های کدو را چیدید روی آن یک لایه کاغذ یا نایلون بگذارید و سپس یک ردیف دیگر را به همین ترتیب کدو بچینید تا ظرف پر شود. بعد در ظرف را محکم ببندید و در فریزر نگهداری کنید. همین عمل را برای فریز کردن بادمجان هم می توانید انجام دهید فقط در آب جوش آب لیمو بریزید.

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

2810