2777
2789
سلام

من نگفتم موز با پوست بزارید توی فریزر..گفتم تازه باشه تغییر رنگ نمیده

ثعلب خیلی خاصیت داره..مرسی ساراناز جون که نوشتی

لواشک خشک کن توی همه مدل دستگاهها نیست

بادمجون هم خوبه..اما اگرحساسی و نفخ میکنی چند دونه خلال فلفل سبز موقع پخت توش بنداز و بعدش هم بخور
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
اون دوستی که واسه زمان زایمانش میخاد بدونه چی فریز کنه
مایه سبزیجاتی خیلی بدرد میخوره برای تهیه ماکارونی استامبولی و انواع خوراکها خوبه
من اینجوری درست میکنم
کلم بروکلی
ذرت
نخود فرنگی
خیلی کم فلفل دلمه ای
کمی لوبیا سبز
تمیز خرد بعد 2 دقیقه آبجوش 2 دقیقه آب سرد جز فلفل که خام میذارمش
بعد همه رو مخلوط میکنم و واسه هر وعده جدا فریز میکنم عالی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یه خانومای مهربون و کدبانو
من مقداری بامیه گرفتم بهرتین روش نگهدرایش چطوریه ؟ خورد کنم بزارم فریزر یا درسته بزارم یا خام باشه یا بپزم؟
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
برای خشک کردن میوه از قسمت زیرین فر هم میشه استفاده کرد
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
من موافق پرو پا قرص خشک کردنم.الان هم میوه خشک کنم تو برقه!
ساراناز خانوم من پارسال بامیه هام را خشک کردم و تا الان دارمشون.فوق العاده خوش مزه و تازه تازه هستند.تو خورشت و خوراک و سوپ و املت ازشون استفاده میکنم.
بامیه ها را به دو دسته ریز و خیلی درشت تقسیم کردم.بعد خیلی درشتها را به صورت حلقه حلقه در اوردم و جدا روی پارچه و جلوی باد کولر خشکوندم. بعد معمولی ها و ریز ها را سرشون را زدم در حدی که به گوشت نرسه.چون هم وا میره تو پخت و هم لزج میکنه غذا را.وسط بامیه ها را چاقو فرو کردم تا زودتر خشک بشن.بعد پهن کردم و هر روز یه هم میزدم تا یکنواخت خشک بشه.تو 4-5 روز خشک خشک شد.و الان تو کابینتم هست و تو هر غذایی همونجوری می اندازم .تو املت از اون حلقه ای ها می اندازم و تو سوپ نگین.ولی برای خورشت تقریبا با گوشت میریزم.یا قبلا خیسش میکنم.عین اینه که همین الان از مغازه خریدی!! و اصلا مزه کهنگی و فریزری نمیده!
آسمانه جون مبارک باشه گلم.
اگه خونواده خودت یا همسرت نزدیکت هستن.زیاد نگران نباش تا یکی دو ماه اول از طرف اونا ساپورت میشی.هر و قت شام بری خونشون نهار فردات را هم بهت میدن!!!
اما برای فریزری کردن: مواد گوشتی ماکارونی.مواد مخلوط سبزیجات و ... که بتونی یا پیتزا کنی یا تو ماکارونی یا هر غذای دیگه ای کنار برنج مخلوط یا با سیب زمینی و گوجه یا املت یا .... استفاده کنی.
نخودفرنگی و ذرت پخته.پنیر پیتزا رنده شده.
چند وعده گوشت خورشتی پخته و اماده که فقط بقیه مخلفات را بریزی تو قابلمه تا بشه خورشت.
مواد کوکو سیب زمینیاماده در حد فقط تخم مرغ زدن.
سبزی کوکو.
بادمجان کبابی یا سرخ کرده برای خورشت یا...( اخ اشتباه کردم.نه برای خودت خوبه نه نی نی!!!!)
کدو سرخ کرده.(فکر کن گوشت اماده و کدو سرخ شده و گوجه میریزی تو قابلمه میشه خورشت کدو تو ده دقیقه!!!)
هویج خورد کرده و سیبزمینی خورد کرده نگینی برای سوپ
عدس پخته برای عدس پلو یا عدسی
چند تا تیکه گوشت کبابی با پیاز و ادویه و ابلیمو مزه دارش کن و یا همون مواد بسته بندی کن و فریزری کن. چند تا بسته جیگر تازه گوسفند که خونسازه.خورد کن بعد فریزری کن تا هر وقت ضعف کردی زود به سیخش کنی.
عصاره قلم تو قالب یخ کوچک بریز تا اب خورشت خودت بکنی تا جون بگیری
یه دفترچه یادداشت هم بردار و به زبان ساده و قابل فهم برای مردا!!!! طرز تهیه غذاهایی که شوهر محترم میتونن درست کنن یا با این مواد فریزری چیکار باید بکنه لیست کن.که اگهه بچه خواب بود یا شما نتونستی بری اشپزخونه.بدونه چیکار کنه و دور خودش نچرخه!!!!
پیاز داغ اماده بخر یا خودت فریزری کن.
بیخودی غذای اماده درست نکن از این کنسرو غذا ی هانی یا ب.آ بخر که هم خوشمزه است هم بیدردسر.هم فریزرت را پر نمیکنه!!!
مرسی نیلو جون و مامان نگین جون. سعی میکنم همشو انجام بدم فقط مشکلم اینه که فریزرم خیلی کوچیکه. امیدوارم بتونم لااقل سبزی ها رو آماده کنم. راستی خانوادم نیستن و تنهام به همین دلیله که خیلی نیاز دارم این چیزا رو آماده کنم!!
آسمانه جون بادمجون کمی نفاخه.....اما اگر توش فلفل دلمه ای سبز بریزی بصورت خلال و با بادمجونها بخوری اثرش خنثی میشه..چای نبات هم بخور..البته بعضیا اصلا نفخ با بادمجون نمیکنند...دیگه خودت معدتو بهتر میشناسی!!
2810