نیلو جون راستش قارچ رو برای سوپ شوهرم گذاشتم کنار. من تقریبا هر روز برای شوهرم سوپ میذارم و برای همین آب گوشت و قلم و چربی و این چیزا رو گذاشتم خوب جوشید و بعد ریختم توی مخلوط کن الانم توی فریزره. هویج رو بخارپز کردم اما قارچ رو همینجوری خرد کردم اونم برای سوپ. برای خودم شاید گاهی توی ماکارونی یا لازانیا بریزم.
لوبیا سبز رو هم بخارپز کردم البته فکر نکنم به زایمانم برسه چون استانبولی زیاد میخوریم! کرفس رو هم خرد کردم و بسته بندی کردم. سیر هم دارم که معمولا قبلا اینقدر میموند که خشک میشد اما حالا میخوام بذارم فریزر چون برای آش و بادمجون زیاد استفاده میکنم. نخود فرنگی و ذرت رو چون کنسروی میخرم فریز نکردم اما هنوز به آماده کردن بسته های آماده(واسه ماکارونی و استانبولی) نرسیدم.
سبزی ها رو هنوز خرد نکردم راستش یکم برام سخته به شکمم فشار میاره.
به نظرت برای سوپ اینقدر آماده سازی کافیه؟ هنوز میشه چیزای بیشتری فریز کرد تا شوهرم گشنه نمونه؟! سیر کردن بچه یه چیزه اما درد بزرگتر من بعد زایمان سیر کردن شوهرمه اگه من غذا جلوش نذارم از گشنگی تلف میشه!!
یه سوال دیگه هم دارم. برای شام که زود آماده بشه چی میتونم کنار بذارم؟