2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هر سال وقتی فصل بلال میاد کلی میخرم و بلالها رو پوستشو میکنم و تو کیسه میزارم فریزر
بعد هر موقع که اشتها کردم میارم بیرون و تو زود پر درستش میکنم
به به در همه فصل بلال دارم .....
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

بچه ها من یه سوال دیگه دارم یه مقدار سیر از شمال برام فرستادن تازه نیست ولی میخواستم بدونم چطور نگهداریشون کنم تا پوک نشه آخه هر سال بعد چند وقت پوک میشه میتونم بزارم فریزر خراب نمیشه؟؟؟
هلو از هسته جدا کن...آبلیمو بزن..در شکر بغلتون!!!! فریز کن...رنگش ثابت میمونه
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
ترنم جام من سیر رو خوب میکویم بعد توی یه شیشه دردار میریزم و در نهایت روشو بو روغن میپوشنم تا هوا بهش نرسه و خراب نشه خیلی راحته و همیشه بوی تازگی میده
دوست عزیزی که رحمت توضیحات کامل در مورد بامیه گذاشته بودی ممنونتم
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
ترنم جام من سیر رو خوب میکویم بعد توی یه شیشه دردار میریزم و در نهایت روشو بو روغن میپوشنم تا هوا بهش نرسه و خراب نشه خیلی راحته و همیشه بوی تازگی میده
دوست عزیزی که رحمت توضیحات کامل در مورد بامیه گذاشته بودی ممنونتم
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
آسمانه جان بادمجون سرد و نفاخ و حساسیت زا است و به قول قدیمیا شیر را تلخ میکنه و بچه بدش میاد!
بهتره چند ماه اول خیلی به این جور چیزا اهمیت بدی تا هم خودت هم نی نی بیچاره اذیت نشه.حبوبات را هم بیخیال شو!!
بهترین روش برای اینکه بادمجون روغن نگیره به خودش اینه که بهش اردبزنی وسرخ کنی خیلی کم روغن میگیره من حبوباتو تو فریزیز نممیزارم یهراه اسوندارم برای اماده سازی خبوبات من ازشب قبل خبوباتمو ممیشورم ومیریزم تو فلاکس چای وروش اب جوش میریزم فردا صبج پخته وحاضره بدون دردسر وراحت امتحان کنید
2810