2777
2789
سلام..چه تاپیک جالبی.....تا جایی که بتونم هرچیزیو تازه میخرم و مصرف میکنم اما یکسری چیزها نمیشه....من خودم بستنی درست میکنم و واسه همین یکسری از میوه های تابستونیو ذخیره میکنم.

توت و هلو: کمی ابلیمو بریزید و شکر بپاشید..در فریزر همانطور تازه و خوشرنگ میمونه.

برای پیاز :خلال خیلی خیلی نازک بزنید توی روغن فراون (مثل سرخکن) سرخ کنید..بعدش هم روی دستمال...هم فریزری میشه کرد هم یخچالی...عین پیاز داغهای بیرون خوشرنگ و خوب از آب درمیاد.
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


بچه ها برای پیاز یک راه خوب وجود داره(مخصوصاً حجم زیاد) .پیازهارو خورد میکنید بصورت خلالی.یک قابلمه آب را میذارید جوش بیاد.بعد پیازهارو میریزید توی آب جوش میزارید یک قل بزنه (مواظب باشید زیاد نگذارید که له بشه) بعد خالی میکنید تو آبکش و چند بار تکونش میدید که آبش بره .بعد تو یک ماهی تابه روغن زیاد بریزید و بگذارید کاملاً داغ بشه وپیازهارو بریزید توش و اگه دوست دارید بهتره که دو سه قطره زعفران آبکرده غلیظ هم بریزید توش(زعفران اجباری نیست) و بگذارید سرخ بشه و به محض اینکه دیدید طلایی شد جمعش کنید .اینجوری هم خیلی سریع سرخ میشه هم بسیار بسیار خوشگل میشه هم مثل چیپس میشه و نرم و له نمی شه.هم تا چند ماه میتوانید توی یخچال یا فریزر نگهداریش کنید.
به نظرم چیزایی که همیشه هست مثل لوبیا سبز و سیر و پیاز قارچ تازه تازه ش خیلی بهتره ولی من خیلی دوست دارم بدونم میوه هایی مثل هلو و توت فرنگی و آلبالو که همیشه نیست رو چطور نگهداری کنم تا حداقل تا آخر پاییز بمونه کسی بلده؟
بچه ها یه پیشنهاد خوب برای این روزهای گرم دارم :
میوه های دلخواهتون رو پوست بگیرید و بگذارید فریزر ( توت فرنگی ، موز ، انبه ، هلو ، طالبی ، شاهتوت و .... )
هروقت دوست داشتین دربیارین و بگذارید یکم ( فقط یکم ) یخش وابره . بعد با شیر یا بستنی توی مخلوط کن بریزید و یک نوشیدنی معرکه درست کنید .
عالیییییی میشه . حتما امتحان کنید و نتیجش رو بمن بگید .
( از ترکیب دوتا میوه هم میتونین استفاده کنین )
آب قلم گاو یا گوساله:
آب قلم یا همان عصاره استخوان گاو یا گوساله یک طعم دهنده طبیعى و عالى براى غذاهایى مانند سوپ و آبگوشت و آش و هرگونه غذاى آبکى است. از این معجون مى توان در مایه لازانیا و ماکارونى هم استفاده کرد. آب قلم کاربردش مثل آب گوشت و آب مرغ است با این فرض که لعابدارتر و خوشمزه تر است. شما مى توانید هر دو ماه یک بار مقدارى آب قلم درست کرده و پس از بسته بندى مناسب در فریزر نگهدارى کنید. مى توانید این آب را در قالب هاى یخ بریزید که درآوردنش هنگام مصرف راحت تر باشد و چنانچه از کیسه هاى فریزرى استفاده مى کنید تاریخ تهیه آب قلم را فراموش نکنید. آب قلم تا سه ماه در فریزر قابل نگهدارى است هنگام خرید قلم از قصاب بخواهید چند جاى آن را با ساطور یا اره بشکند!
شیوه پخت
:۱- قلم ها را پس از شستن در قابلمه بزرگى بگذارید و آن قدر آب در آن بریزید تا یک وجب روى استخوان ها پوشانده شود. اکنون چند حبه سیر، یک پیاز درشت چهار قاچ شده، سه پر برگ بو، یک شاخه کرفس خرد شده، کمى جعفرى و دو هویج خرد شده به آن بیفزایید.
۲- حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا کف کند، کف را با کفگیر بگیرید و دور بریزید. اکنون حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب قلم ۷ ساعت ریز جوش بزند.
به قلم نمک و فلفل اضافه نکنید چون خود غذاها به اندازه کافى نمک و فلفل دارند.
۳- آب قلم را پس از صاف کردن یک شب در یخچال بگذارید و صبح فردا چربى روى آن را بگیرید و دور بریزید.
۴- مى توانید دوباره آن را بجوشانید در این صورت هنگام مصرف در غذاها حجم فشرده آب قلم را از خاطر نبرید. مثلا براى غذایى که یک پیمانه آب قلم نیاز است، شما بهتر است از نیم پیمانه یا دو قالب یخ زده آب استفاده کنید.
وای امینه اینی که میگی خودتون امتحان کردین؟؟

به نظرم خیلی خوب بشه

امروز با موز امتحان میکنم!!

مرسییییییییی فراوون..

نیلو منم برای همین آب قلم کلی قالب یخ گرفتم و خیلی برام راحته!هر چند تا بخوام در میارم و استفاده میکنم..من یه کوچولو فلفل دلمه ای هم میندازم ..
ا
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز