2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نت یه سری آموزش گذاشته، باید ببینی مدل موهات چجوریه. اگر حالت دار باشه و موریزه نداشته باشه، بنظرم میتونی خودت انجام بدی. موهای لخت و افتاده یا موهایی که خیلی وز داره، سخته.

اگہ بابلیس داری میتونی با کمک یکی موھاتو فرای خوشگل کنی،یا با ویب حالت بدی ،بیشتر ازین نمیدونم 

اره خوبه

بابلیس هم نداشتی از پیچ گوشتی یا یه میله ی گرد استفاده کن.

رو گاز داغش کن موهاتو بپیچ دورش

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
پیچ گوشتی ؟؟گاز😱 واقعا

اره .

من یبار یه مهمونی یهویی دعوت شدم تولد بود.

بابلیسم هم خراب شده بود 

با پیچگوشتی درشت کل موهامو فر کردم.

یبار با دسته ی اچار فرانشه هم این کارو کردم.

یبارم یه میله ی گرد پیدا کردم اندازه بابلیس درشت بود. انقدم بهتر از بابلیس فر میشه ها

اره . من یبار یه مهمونی یهویی دعوت شدم تولد بود. بابلیسم هم خراب شده بود  با پیچگوشتی درشت ک ...

😐موهات نمیسوخه🙄🙂

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
😐موهات نمیسوخه🙄🙂

نه باوا.

۵ دیقه دورش نمیمونه که.

همون لحظه ک پیچوندم یه ثانیه نگه میدارم ول میکنم سرد ک شد حالت میدم و چسب میزنم.

نه باوا. ۵ دیقه دورش نمیمونه که. همون لحظه ک پیچوندم یه ثانیه نگه میدارم ول میکنم سرد ک شد حالت می ...

😐چ کاریه خب یه بابلیس چندکاره بگیر راحت

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
😐چ کاریه خب یه بابلیس چندکاره بگیر راحت

بابلیسم وقتی خراب بود اینکارو کردم.

الانم بابلیس جدید هم ک خریدم گاهی میرم سراغ پیچ گوشتی.خیلی راحت ترو قشنگ تر در میارع.

بابلیسم وقتی خراب بود اینکارو کردم. الانم بابلیس جدید هم ک خریدم گاهی میرم سراغ پیچ گوشتی.خیلی راحت ...

🤣🤣😂😂عادت کردیا