2777
2789
عنوان

شوهرم بهم به زور پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 73 پست
[QUOTE=109109225]بزرگترین اشتباه ی زن اینه که زندگی آروم و بی دغدغه رو لایق خودش ندونه و خراب کنه که ...

من منظورم کلی بود و نگفتم من در رفاااه کاااامل به سر میبرم... کلا گفتم زنی که رفاه داره تو زندگیش به نظر من اشتباه میکنه واسه خرجیش کار بکنه! باید واسه دلش باشه...از اولم حرفم همین یک خط بود....بدرووووود .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت خواهر شوهرت کادو تولد بهت میده😯

عزیزم بنده خدا شوهره ک ازش گرفت  

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

عزیزم زنی که دستش تو جیب خودش نباشه انتظار همچین رفتارهایی رو بایدداشته باشع

ربطی نداره به جذبه زن ربط داره زنی میشناسم شوهرش فقط سرکاره اون خانم با پول شوهرش فقط عشق و حال میکنه بریز بپاش ،از اول باید پرو باشی از حق خودت دفاع کنی که شوهرت دست کم نگیردت

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

عزیزم زنی که دستش تو جیب خودش نباشه انتظار همچین رفتارهایی رو بایدداشته باشع

وظیفه ی مرده تمامی هزینه های زندگی زن و بچه هاش و بده،خواهش می کنم اگه خودت شاغلی و تفکرت اینه نباید از شوهرت پول بگیری این فکر و به جامعه تزریق نکن.واقعا مردا پررو و بی مسئولیت شدن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
گفتم بسته به شرایطش....با اینجور مردی که بخاد هی حساب کتاب کنه نه.....اگه اخلاق مرد درست باشه و زنم ...

بخشید 

متوجه منظورتون نشدم ما الان تو خانواده مون دختر خاله هام و همه خواهر شوهرام استاد دانشگاه ان و دکتر و... و منی که خونه دارم متوجه میشم مثل اونا بهم احترام نمی زارند شوهرمم همش میگه تو که فقط تو خونه ای و نشسته ای تو خونه ی جوری انگار اصلا مفید نیستیم تنها کارمون تو جونی پوشک بچه عوض کردنو یشور و بسابه 

بعد میگی ملکه ؟ بقیه چطوری نگاه میکنن ؟ بعد همین ملکه ای که شما میگین تو خونه نشسته منتظره شوهرش بیاد بع زور به هزار خواهش و تمنا ازش پول بگیره 

همین چند وقت پیش کلی جونم کنده شد تا بهش بگم فرش اتاقو عوض کنه ... هنوزم که .... واقعا به نظرم ما زنا اگه تنها کارمون تو خونه نشتن باشه باعث میشه افسوره شیم و اصلا اعتماد به نفس نداشته باشیم ولی وقتی ی جایگاه اجتماعی داریم اعتماد به نفس داریم و انقدر محتاج اقایون نیستیم که بخاطر چندر غاز پول منت بکشیم 

[QUOTE=109109225]بزرگترین اشتباه ی زن اینه که زندگی آروم و بی دغدغه رو لایق خودش ندونه و خراب کنه که ...

منظورتون با کیاست اینکه میگین از دختر بیل گیتس رفاه بیشتری ندارین ؟ ؟ با خانوم های شاغل یا خانه دار ؟

به نظر من این رفاهی که میگین زن خونه دار داره رفاه نیست رفاه وقتیه که زن خودش درامد داره و خیالش راحته هر چی بخواد خودش میتونه واسه خودش بخره 

دعوا راه بنداز آبروش رو ببر بگو آدم ۱۰۰تومن ۲۰۰تومنی

خسیسی

بعدشم باخودش برو خرید ببینه هرجا گرونه 

ملت زنشون میگه میرم بقالی یه تومن میزنن بعد این اینجوری میکنه