2777
2789
عنوان

شوهرم بهم به زور پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 74 پست
وا چہ ربطی دارہ ،این ھمہ خانم خاندار ،شوھر وظیفشہ نیازای ھمسرشو تامین کنہ چہ شرعی باشہ چہ قانونی ،وظ ...

مشکل همین قانون های ناخردمندانس

به زن میگه شوهر خرجتو بده تو بشین خونه این یعنی وابستگی محض به یه موجود دیگه.مطمن باشید درصد بالایی از خانوم های خانه دار به سختی پول از شوهرشون میگیرن اونم کم و باید جوابم پس بدن. 

برای سلامتی من یه صلوات میفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آه مال منم همینجوریه😭😭🥴

ولی خب چرا همش بدشو بگم امشب رفته بود واسم ی جفت گوشواره خریده بود همینجوری بهم هدیه داد...ذوق مرگ شدم... البته چند شب قبلش کلی فک زده بودم در حد کف😂😂

منو حال دلم💖
بابا من به به تبریک خشک وخالی ام راضیم،ولی😑😑😑😑😒😒

اخه میدونی اگه کادو میخرید بهتر بود 

پول اورد و تو پشت به شوهرم گفته که اون پول الکی واسه تولد زنت اوردم، ولی درواقع به فکر توام که تو اون پول برداری

مشکل همین قانون های ناخردمندانس به زن میگه شوهر خرجتو بده تو بشین خونه این یعنی وابستگی محض به یه م ...

این وابستگی نیس ..ملکه بودن زن رو نشون میده که مثل ی خانم توی زندگیشه و خانمی میکنه  

وظیففففففه ی شوهره ک خرج زنش کنه...زنی که کار کنه واسه دل خودش باید کار کنه نه پول تو جیبیش

اینم عز قانون های من در اوردیه

مرد گناه کرده مرد شده؟ بعد میگیم چرا امار ازدواج پایین خوب مرده حق داره . انسان کار میکنه نیازش بر طرف شه یعنی چی واس دلش؟؟؟؟تو اروپا و امریکا از این قانون ها نیست و ازدواج ها کیفیت بهتری داره.تو سیستم ایران ،ترجیح بر این زن یه موجود خونه نشون باشه که وابستگی کامل مالی به شوهرش داشته باشه و تبدیل به انسان غر غرو چون نیازهای مالیش به صورت دلخواه تامین نمیشهو از خودش هویت مستقل مالی نداشته باشه.بعد  مگه ادم ازدواج میکنه که یکی خرجشو بده ؟؟؟؟

برای سلامتی من یه صلوات میفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻