یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سنی نداره. ازت ده سال بزرگترم شاید هنوز درکی از این قضیه نداری ولی وجدانا اصلا کاره درستی نیست تو عروسی جاری همچین لباس بازی پوشید. بهرحال زنه و ب شوهرش حساسه. تو بعدها جلو برادرشوهرت با شرکت جلوش میری ک الان ميخاستي با این لباس بری؟؟ کلا واسه همه عروسیایی ک مرد حاضره.
یه لباسی بگیر که جلوی جاری شانت حفظ شه فردا نگن زیادی جلف بود یا ...
ضمنا اینمدلا جایی پیدا نمیشه باید بری بگردی
درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...