2777
2789
عنوان

اومدم عکس رنگی متل چی دارم میلرزم

204 بازدید | 34 پست

حالت تهوع شدید دارم بدجور میترسم سه نفرم این جان اونام استری دارن 

وای خدااااا

یه روزی منم نی نی دار میشم 😌 ببینید کی گفتم😃😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم باید چن روز دیگه برم 

بیا از تجربت بگو منم خیلی میترسم 

اگه لکه بینی داشته باشی بعد پریود تکلیف چیه؟ 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

فکر کنم بی حس میکنن

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی ازت میخوام مواظب بچه هام باشی و تودلیم رو صحیح سالم بزاری تو بغلم  🙏

عزیزم ایشالا بسلامتی انجام میدی و دردی متوجه نمیشی  چشماتو ببند توکل کن بخدا اینم یه مرحله ای هست که باید بگذرونی 

گرنگهدارمن آنست که من می دانمشیشه را دربغل سنگ نگه می دارد