2777
2789
سلام چقدر وام بابت هر گرم طلا میدن ؟
تلفنشو کسی داره ؟
بانک دیگه ای هم این کارو میکنه که به ازای طلا وام بده ؟
کممممممممک دوست جونا فورریه اگه بتونم وام بگیرم دیگه طلا نمیفروشم
مرررررسی
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
سلام آره من جدیدا" گذاشتم 3/1 ارزش طلارومی دن - البته ارزیابی باخودشونه ولی اگه جواهرباشه بیشترارزش داره وباهرسندیعنی کارت ملی هرچی که بشه بیشترازیک میلیون تومان نمی دن . توی مشهدپشت بانک ملی مرکزی خیابان امام خمینیه . موفق باشی
سلام عزیزم ...من کاملا مطلع هستم اگه سوالی داری در خدمتم ...مال تهران به ازای هر گرم طلا 7000تومن وام میدن..یعنی به 140 گرم طللا 1 میلیون وام میدن به هر نفر هم فقط 1 تومن میدن یعنی اگه بیشتر وام میخوای باید چند نفری برین البته اگه طلای بیش از 140 گرم داری
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وامش هم قسطی نیست یعنی یک سال دیگه همین موقع باید 1 میلیون رو پس بدی ماهی 85 تومن بذاری کنار سر سال 1 تومنت جمع میشه فکر کن ماهی 85 تومن باید قسط بدی
یه مبلغی هم بابت نگهداری طلاهات میگیرن....فقط وقتی بی اونجا هر چقدر طلا داشته باشی مینیویسه طلای شکسته که بعدا اگه طلات طوری شد اعتراضی نکنی ولی اصولا اتفاقی براشون نمیافته
من اصلا اعتبار نمیکنم طلاهام رو بذارم این بانک های تازه تاسیس..چند وقت پیش بود یکی از این موسسات جمع کرد و رفت بانک مرکزی هم به مردم گفت میخواستین نذارین..با اینکه خودش تاییدش کرده بود واز بانک مرکزی مجوز داشت....ترجیح میدم تو گاو صندوق خاک بخوره ولی به اینا ندم..بخدا اینا سیاستشونه..میخوان هر چی پول و طلا میتونن از مردم بگیرن و بذارن یه دفعه برن.....حالا میگین نه ببینین...
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
سلام ببخشید دیر اومدم نه سکه قبول نمیکنن در ضمن اینجا تازه تاسیس نیست خیلیا به اشتباه فکر میکنن بانک کارگشایی اسمش اینه در صورتیکه بانک ملی هست شعبه کارگشایی
2810