2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 225170 بازدید | 44218 پست
منم کیک میخوردم البته قورمه سبزی هم بود به اونم نهههه نمیگفتم😋😋😋

موافقم 😁😁😁😁الان که فکر میکنم منم نمیتونستم نه بگم 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
ینی عربی گفتی😁 من تو دبیرستان عربیم افتضاح بود 😂😂😂همینطور زبانم خخخ اصن نتونستم ترجمه کنم

عاشق عربی و تاریخ بوددم😍😍😍

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
واااای مژده گفتی ایزی لایف یاد یه خاطره افتادم من زایمان کرده بودم بعد پرستارا گفتن به همراهت بگو ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂آخییییی

تولدتم مبارک عزیزدلم 😘😘😘😍😍😍

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
ده تا کاربری داره لامصب آنتونی و هلن و بانو شهریوری😂😂😂😂مردم شانس داررن والا منه بدبخت با همین یه ...

من 3روز طول کشید تا تونستم عضو شم من موندم الی و وقیح چطور میتونن به این راحتی عضو شن😂😂😂😂

نوش‌جونت؛عشق‌منه‌کدوجان😋

قربونت منم خیلی دوست دارم

@sana1398   هم خیلی کدو دوست داررره😁😁

وای سرخش کنی با غوره محشره عاشقشم😋😋😋

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
2809