2777
2789

سلام.

عزاداریتون قبول🌷

شبتون پر از آرامش...

تاپیک های قبلیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار هستم و کارشناس الکترونیک و عاشق تعمیرات. هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه بکارم میاد و قابل استفادست.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تلگراام بفرستید  تا ان شالله ازتون خریداری بشه.

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

حتی گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات برای سلامتی خودتون بفرستید🌷

مرسی از بودنتون🙋‍♂️

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

دارم فروشی نیس بدرود

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی گوشی میخوای که تعمیرش کنی؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

گوشی سونی زد وان. 

فکرکنم واسه ۲۰۱۴ یا ۱۳

بسیار سالم و تمیز. 

فقط بوردش سوخت. مشکلش همینه. 

چقدر میخری

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
یعنی گوشی میخوای که تعمیرش کنی؟

سلام

اگر قابل تعمیر هم نباشه از قطعات دیگش که سالمه توی تعمیرات میشه استفاده کرد.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...