2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم چشه😨😱😨😲😨😵😱😨😲😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 91 پست
😂اول برو به استارترش بگو اگ تو بردی عروسکو واسم بفرسته بعد

😂😂😂😂😂😂😂😂میگما یکم ابلیمو بخور رودل میکنی😂😂😂😂😂😂😎😎😎 

حس اونایی ک تو مهد کودک ساندویچمو میخوردن بهت دارم😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂میگما یکم ابلیمو بخور رودل میکنی😂😂😂😂😂😂😎😎😎  حس اونایی ک تو مهد کودک سا ...

😂تو بخور لایک جم کنم برات عروسکم تو ببری

😁😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂😂مطمئنی؟؟؟؟؟خیالم راحت باشه؟؟

آره بابا داشت دیگ و قاطی میکرد😂

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
میدم باهاش یه دور بزنی😂

من میدم بهت دور بزنی😬

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
من میدم بهت دور بزنی😬

اخه تابلوعه از منه ک😒😒دهنم سرویس شده تا کشیدمش😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒اصن نخواستم قهر قهر تا روز قیامت😂😂 عروسکم مال خودم😎😎😎😎😎😎😎😎😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😓😌

اخه تابلوعه از منه ک😒😒دهنم سرویس شده تا کشیدمش😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒اصن نخواستم قهر قهر ...

😂😂کی گفته تو کشییدی؟؟معلومه از من دزتیدی😬

😂😂کی گفته تو کشییدی؟؟معلومه از من دزتیدی😬

😂😂😂😂😂😂😂😂 همینمون کم بود فقط😂😂😂😂😂😂😂 دزد کی بودم من😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂 همینمون کم بود فقط😂😂😂😂😂😂😂 دزد کی بودم من😂😂

🤬🤬بده نقاشیمو وگرنه ابروتو میبرم

🤬🤬بده نقاشیمو وگرنه ابروتو میبرم

برو عامووووو😤😤😤😤😤😤 اگ راس میگی مشابهشو بکش عکسشو بده رو پیشونیتم بنویس نی نی سایت

برو عامووووو😤😤😤😤😤😤 اگ راس میگی مشابهشو بکش عکسشو بده رو پیشونیتم بنویس نی نی سایت

اگه راس میگی خودت بوکون اون کارو😐