2777
2789
سلام به همه

دوستای عزیز کسی بوده از این موسسه وام گرفته باشه لطفآ شرایطش و مبلغ سپرده ای که گذاشتین .......... چند وقت پولتون خوابیده تو این موسسه؟.............. شرایط ضامن .......... قسطاش چقدره؟................چند سالس؟

خیلی خیلی ممنونم

البته من 2 تومن یه 7 ماهی گذاشتم تو این موسسه چقدر میتونم وام بگیرم؟ سودش چند درصده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمی

ما این وام رو گرفتیم سه میلیون تومان 5 ماه گذاشتیم بعد از اون مدارک رو تشکیل دادن و یک برابر سپرده ای که گذاشته بودیم رو به ما وام دادن یعنی کلا 6 میلیون شد و قسطاشم یه طرح اومده بود اونموقت شد 30 قسطه ماهی 100000 تومان ضامنهم باید کارمند رسمی باشه

طروات من خودم سال پیش وام گرفتم..به مبلغ 4 میلیون

که 3800 تومن بهم دادن!البته پولی که توحساب داشتم...بلوک شد!

قسط ها ماهیانه 137 هزارتومن!

سودش هم تقریبا بالاس!یه چیزی حدود 20 تا 30 درصدبیشترازمبلغی که وام گرفتی باید پس بدی!

شما برو با مدیربانک صحبت کن بگو من 5 تومن وام میخوام بهت میده!یه ذره برو بیاش سخته!

اما اخرش میدن بهت!چون عاشق وام دادنن این بانکی ها!

من خودم یک تومن داشتم!چهارتومن گرفتم

من بانک مسکن وام نگرفتم!اما بنظرم بانک دولتی خیلیییییییی بهتره!
مامان عسل یعنی بیشتر نمیدادن یا شما نخواستین؟؟؟؟

مامان هانیه شما هم از موسسه مالی اعتباریه مهر وام گرفتین؟؟؟ برای 1 تومن چه جوری 4 تومن دادن؟؟؟؟؟

من حدود 20 تومن میخوام یه 10 تومنی هم میتونم بذار تو بانک یعنی میتونم 4 با 5 ماهه با 10 تومن سپرده 20تومن وام بگیرم البته اصل پولم بلوکه نشه........ وضامن حتما باید رسمی باشه؟

سند خونه رو قبول نمیکنن؟ من تا 300 تومن میتونم قسط بدم.

پول رو که کامل بلوک میکنن!

درمورد مبلغ وام هم بگم که از ما اصرار از اونا قبول!

ما گفتیم اینقدر میخواهیم!چون لازم داشتیم بهمون دادن!تازه بیشترم میخواستیم میدادن!

ضامن هم حتما کارمند رسمی ،دسته چک دار باحساب خوب!وفیش حقوقی دار
ما چند ماه پیش از این موسسه وام گرفتیم
4برابر موجودی وام دادن 14 درصد البته مقدار مبلغی که واسه سپرده گذاشته بودیم مسدود میشه
مدت وام 5سالست
ضمانتم سند خونه گذاشتیم
ولی تو قانون جدید وامتون مبلغ بلوکه نداره با21 درصد واقعی
حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد گفته بودی یوسف گمگشته باز اید ولی یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد
عزیزم من هم همسرم هم پدرم توی این موسسه کار می کنن. شاید یه کم بتونم کمکت کنم.
شرایط وام با سپرده گذاری :‌ باید حداقل پولتون 4 ماه بخوابه به حساب بعد از 4 ما معادل پولی که خوابوندی بهت وام می دن مثلاً‌ 2 میلیون می ذاری به حساب 4 ماه بعد با پول خودت 4 میلیون بهت وام می دن
در مورد قسط هاش هم باید بهت بگم که تعداد ماه هایی که پولت می خوابه به حساب رو باید ضربدر 6 کنی.
مثلاً‌2 میلیون شما 4 ماه تو حساب بوده باید 4 رو ضربدر 6 کنی می شه 24 یعنی اقساط شما می شه 24 ماهه با سود 14%
امیدوارم که این اطلاعات برات مفید بوده باشه.
پسر عزیزم! بودن تو بزرگترین نعمت زندگی و خندیدن تو قشنگ ترین لحظه زندگی ماست.
2810