2777
2789

من میگفت 

خیلی ناراحت شدم اخه اولین کارم بود برید این جا صفحه دوم عکسم یع ماهه ازش قلب اویزونه اگه دوس داشتین رای بدین ولی دل شکستن هنر نیس

یه روزی منم نی نی دار میشم 😌 ببینید کی گفتم😃😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظرم بدین ینی ضایس خیلی

اتفاقا منم نظرش خوندم گفت 400تا لایک داره ناراحت شدم بحرحال سلیقه ها متفاوته نباید کار یکی دیگه رو اینجوری نظرداد

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
اتفاقا منم نظرش خوندم گفت 400تا لایک داره ناراحت شدم بحرحال سلیقه ها متفاوته نباید کار یکی دیگه رو ا ...

چی شده؟ 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
اتفاقا منم نظرش خوندم گفت 400تا لایک داره ناراحت شدم بحرحال سلیقه ها متفاوته نباید کار یکی دیگه رو ا ...

اره 

😢😢😢

هیچی نگفتم ولی دلم شکست 

به خاطر یه لایک مردم چه ها میکنن😢

یه روزی منم نی نی دار میشم 😌 ببینید کی گفتم😃😎
عکس من و دیدی یکی تاپیک زد چرا قلبای کج و کولع اون این همه لایک خورده

وااا چه بی شخصیت اون رو ول کم ببین لایکات چقدر بوده که سوخته...

اینجا فضا مجازی هرکی هرکیه....

ارزش نداره خودتو بخاطر این مزخرفات ناراحت کنی قربونت ولش کن...

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
اره  😢😢😢 هیچی نگفتم ولی دلم شکست  به خاطر یه لایک مردم چه ها میکنن😢

خودتونم به خاطر لایک چه ها میکنین

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙