2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عشقم میترسم میگم بزاربگذره بعدش

ای خدا چکار کنم مهرا دیگه بعد ۳ تا من این چیزا حالیم نمیشه ، بابا گذشنه تو هر ماه هی زودتر میشد الان شده دیگه خیالت راحت بزن دلمون شاد کن

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ای خدا چکار کنم مهرا دیگه بعد ۳ تا من این چیزا حالیم نمیشه ، بابا گذشنه تو هر ماه هی زودتر میشد الان ...

فدای توبشم نه بعدزایمانم دوره ۲۸روزم شده ۳۰روزه 

سلام عزیزم خوبی ؟ بخدا از بس اشک ریختم و التماس خدا کردم خسته شدم من هنوز اقدام نیستم ولی خیلی دلم گ ...

سلام. فدات خواهر. از صبح فقط اشک ریختم دلم داره میترکه شوهرمم میبینه منو بنده خدا افسرده شده. منم فعلا اقدام نیستم. قربون قبر کوچیک بچم بشم غریبانه رفت

خدایا شکرت🖤
ای خدا چکار کنم مهرا دیگه بعد ۳ تا من این چیزا حالیم نمیشه ، بابا گذشنه تو هر ماه هی زودتر میشد الان ...

میفهمت براهمین نمیتونم دلخوشی بدم خودمم گریه میکنم همش فکرمیکنم بچم بره بعدش زودخودموجمع وجورمیکنم میگم بزاریه خیروبرکتی ازش بهم برسه

سلام. فدات خواهر. از صبح فقط اشک ریختم دلم داره میترکه شوهرمم میبینه منو بنده خدا افسرده شده. منم فع ...

میدونم بمیرم برای دلت من خوبه شوهرم تا۷شب نیست سرکار وگرنه چجوری تحملم میکردمنم همینم فقط خدامیتونه کمکمون کنه

سلام. فدات خواهر. از صبح فقط اشک ریختم دلم داره میترکه شوهرمم میبینه منو بنده خدا افسرده شده. منم فع ...

ایشالا بزودی دلت شادشه میفهمم باز خوبه ما اشک میریزیم بیچاره مردا ک میریزن تو خودشون 

میفهمت براهمین نمیتونم دلخوشی بدم خودمم گریه میکنم همش فکرمیکنم بچم بره بعدش زودخودموجمع وجورمیکنم م ...

مهرا از سال ۹۵ تا الان یا حاملم یا ازدست میدم دیگه ببین چه روزگاری میکشم نمیدونم چجوری تا الان دوام اوردم اونای ک با پسر من بودن میخان بچه دوم بیارن من هنوز اندر خم یه کوچه ام 

مهرا از سال ۹۵ تا الان یا حاملم یا ازدست میدم دیگه ببین چه روزگاری میکشم نمیدونم چجوری تا الان دوام ...

بمیرم برات اره میدونم خیلی سخته بازم خیلی قوی بودی تحمل کردی من خیلی ضعیفم من پیرشدم چون تحملم کمه انشا...به حق این روزای عزیزامام زمان دل تو۶۷۷اسمشونمیدونم شادکنه غسل صبرزیادکن من میکنم میگن خداصبرمیده