دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دیگه بدتر...خدتم که میدونی..پس خواستگار خوب تو رو نکن...از من به تو نصیحت به این آدم دل نبند...الان متوجه نمی شی چی میگم...وقتی جدایی افتاد بینتون و اومد گفت مادرم هیچ جو ره راضی نیست اونوقت میفهمی چی گفتم.
من خواهرم همین کار با یه پسر کرد البته که من نمیخوام بگم خواهرم شخصیت منفی داره ولی حرفش همین بود که ...
😔نمیدونم کار کی درسته
داداش بنده هم بعد۶سال رفت خواستگاری دختر گفت نه تهش با رفیق داداشم تو دبیرستان میشناختش ازدواج کرد حالا ک داش من عکسا اینستا شو چک میکنه پیام فرستاد ک دختره نابود شده و پیر با اینکه ۶.۷ماه ازدواج کرده اسکرین شاتشو کاش میشد بفرستم هنوز دلش براش میسوزه
۲۰ ولی نیت ازدواج ندارم الان نهایت دیگه۲۵ ولی دوست ندارم عمرم به پای دوستی بزارم که تهش هیچی نیست
همسنیم...من تجربشو دارم پسره خیلی دوسم داشت اما پدر مادرش مخالف بودن الان هفت ماهه که نه تنها جدا شدیم بلکه بریده شدیم از هم...اما من عاقل بودم دل نبستم الانم اصلا ناراحت نیستم.