2777
2789
عنوان

دارم دخترمو از پوشک می گیرم

1392 بازدید | 53 پست
سلام . بچه ها من دارم دختر 21 ماهه مو از پوشک می گیرم . خیلی نگرانم . فرشامو نجس کرده . اعصابم ریخته به هم . البته احساس می کنم آمادگیشو داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم در حال گرفتن هستم پسرم دو سال5 ماهشه
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
من پسرم رو 2 سال و 4 ماهگی از پوشک گرفتم کلا 4 روز طول کشید تا یاد گرفت منم خیلی استرس داشتم و نگران بودم

پسره منم خوب حرف نمیزد و الانم که 2/5 سالشه خوب حرف نمیزنه

اول از همه اینو بدون که خوب معلومه که فرشات نجس میشه خوب بعدش میدی میشورن
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
من دخترم از پوشک گرفتم اوایلش سخته اما عادت میکنه در رابطه با نجسی هم خوب عادیه بعدش باید یه دور همه زندگیتو ابکشی کنی
این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن
2 روزه که پوشک نمی کنم و همش می برمش دستشویی یا ازش می پرسم که جیش داره یانه

تا حالا خودش نگفته

ولی من بردمش
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
مریم جان عجله نکن ببین 2 سال بچت توی پوشک جیش کرده حداقل باید 5 تا 10 روز براش زمان بزاری تا جیش کردنه بیرون از پوشک رو یاد بگیره
من از روزی که تصمیم گرفتم برای اینکار دیگه اصلا پسرم رو پوشک نکردم حتی شبها و بیرون از خونه
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
2810