فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وااا چرا؟؟ راستش منم دلم نمیخواد شام غذای سنگین بخورم ولی چون بابا و داداشم واسه سر کارشون غذا میبرن باید غذاهای آنچنانی درست کنیم
زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.
نه خوب من شوهرم ناهارم خونه کلا عادت به شام نداریم و چاق کننده
خوب کاری میکنید ولی چه میشه کرد خممومنه ما ناهارا چیز سبک میخوریم شام غذاهای برنجیو و آبگوشت و اینجور چیزا شام نداشته باشیم بابام قهر میکنه
زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.