دقیقا حرفامون هم راستا هست و منم حرفای شما رو قبول دارم
هیچ کاری مختص جنسیت خاصی نیست ، هرکس هم توی زندگی مشترک باید یه گوشه کارهارو بگیره ،دقیقا درسته
شما خداروشکر مادرشوهر خوبی داشتین، خداحفظش کنه
ولی درنظر بگیرید که یکی مثل من یا اسی این شرایطو نداریم ، تصور کنید اگر کمکی که مادرهمسر بهتون میکرد نبود چقدر کار شما سختتر بود
هرکس تو زندگی شرایطی داره نمیشه بگیم حالا که من کسی کمکم نمیکنه از همه چی بگذریم ، باید انعطاف بیشتر بشه ، همسر کمک کنه
آخر پیام قبلی هم گفتم مثلا من و اسی الان دانشجو هستیم دوسال دیگه همین درس مارو سر شغلی میبره که شاید خود من چند برابر الان همسرم درآمد داشته باشم ، از روز اول هم به همسرم گفتم من تا دوره تحصیلی ام تموم بشه باید همکاری کنی ایشونم با چشم باز قبول کرده
کاملا درست میگی اینکه وقتی حضورت کمرنگ تره محبتت بیشتر باشه ، ساعتی که هستی رو آرامش به خونه بیاری
مهربون و گرم باشی تا شوهر هم به زندگی دلگرم بشه همه اینا درکنار کارهای دیگه وظیفه زنه( در اصل وظیفه هرکسی هست که زندگیشو گرم کنه )
ولی حالا اگر شرایط اینطوری شد که دیرتر از همسر خونه اومدیم اینطوری نیست که فاجعه شده باشه ، بازم باید مدیریت کرد وبا کمک کردن دوطرفه ، شوهر از بار جسمی و فیزیکی کارای خونه کم کنه تا زن انرژی داشته باشه از لحاظ روحی مایه بذاره (تو خونه شما خوشبختانه مادرهمسر این کارو میکرد ، خونه من و اسی خود شوهر باید کمکی برسونه)
چاره این شرایط فقط همدلیه ، این شوهر اگر از لحاظ روحی یه همسر سرحال تر میخواد باید از بار فیزیکی زنش کم کنه
شوهر منم ده مدل غذا تو خونه باشه ، حتی غذا گرم روی گاز خودش نمیکشه بخوره باید من براش بکشم
میوه و هله هوله میخوره
واقعا این رفتار بالغانه است؟ ، قبول دارم که دوست داره همسرش براش غذا بیاره ولی وقتی شرایط اینطوریه ، بهتر نیست بجای میوه خوردن یکم غذا بخوره تا اعصابش بیاد سر جاش؟ منم دیگه شخصا وقتی خونه نیستم زیاد اهمیتی به غذاش نمیدم ،یه بار پیام میدم که غذا هست بذار تو ماکروویو گرم بشه بخور ، ولی میدونم نمیخوره منم خیلی حرررررص میخورم که گشنه میره سرکار ولی در ظاهر نشون نمیدم ، آخه واقعا آدم بالغ نباید این بچه بازیارو دربیاره
مدیریت اسی هم اینجا نهایت اینه که غذا بپزه فریز کنه از قبل یا بذاره یخچال ، اگه شوهر نخواد یکم کوتاه بیاد و خودش غذا گرم کنه بخوره چه فایده ای داره
میخوام بگم اینجا هردو مقصرن زن و مرد هردو باید انعطاف بخرج بدن
اگه یکی بخواد هیچ کاری نکنه و بگه من وظیفم نیست پس انجام ندم میشه دعوای مداااااوم