2777
2789
عنوان

خانم های کارمند چه شکلی حقوقتون رو خرج میکنید؟ پس اندازی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دوازده ساله کار میکنم. یازده ساله ازدواج کردم. با هم درآمد داشتیم باهم خرج کردیم. هیچ پس اندازی نداشتم. چند سالیه که کل حقوقم میره مستقیم شهریه مهد دوتا بچه و سرویس و تغذیه. اما از امسال تصمیم گرفتم دریافتی های غیراز حقوق رو مثل کارانه یا روز زن یا پاداشی اگه بود جمع کنم حداقل اوراق بخرم
ژینوس جان شوهر منم میگه پول خرج کنی فوری جایش میاد
من اوایل عصبانی میشدم از این طرز تفکرش ولی الان میبینم پر بیراه نمیگه
ولی باز هم عقل سلیم میگه آدمیزاد بدون پس انداز و پشتوانه مادی نباید زندگی کنه
این جهان کوه است و فعل ما ندا
عزیزم پس انداز خیلی خوبه ولی...........
درخرج کردن لذتی هست که در پس انداز کردن نیست
دوستم فلسفه شوهرامون مثل همه مشکلاتمون هم از لحاظ اقتصادی مثل هم اگر کارمند هستید خونه وماشین وتن سالم دارین از زندگی لذت ببر وبه فکر روز مبادا نباش خدا نمی زاره بندش دربمونه درضمن اگر خیلی دوست داری پس انداز کنی. یه حسا جداگانه باز کن اول هر ماه یه مبلغی بریز توی اون حساب. کرتشم نگیر که نتونی برداشت کنی
آدمهای ساده را دوست دارم .همانهایی که بد بودن هیچ کس را باورندارندومن نیک می دانم توازهمانهایی...
من حقوقم رو پس انداز می کنم البته گاهی چیزی لازم داشته باشم می خرم همسرم بهم خرج خونه می ده ولی چون کارش آزاده اصلا معلوم نیست چقدر درآمد داره بعضی از زوج ها درآمد هاشون رو روی هم می ذارن و هزینه می کنن من اصلا نمی دونم همسرم چقدر پس انداز داره هر دفعه می پرسم می گه باید حساب کنم چقدر نقد دارم چقدر جنس دارم
سلام
من و همسری دست به پس اندازمون خوبه
اما این به این معنا نیست که به تفریح و .. نمی رسیم
رو هم رفته حدودا 3 حقومونه
2150 فسط داریم
400 ماهانه خرج خونه
سعی می کنیم ماهی 500 پس انداز کنیم
واسه مسافرت هم تو سال 4 -5 باری بهمون پاداش یا هدیه می دن که با اونا می ریم مسافرت
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!