بخدا دارم دیونه میشم روزی 3تا قرص میخورم حتی دیگه سر کارم نمیرم
۱ببشخیدا ولی اون ادرس خونتونوبده من یه دمپایی دارم تو خونه حرفامو بااون به شوشو میفهمونم توام به اون دمپایی من احتایج مبرم پیدا کردی به خدااا من دوروزه تورو درستت میکنم . اون ورپریده رو هم میارمش بیوفته به دست وپات ولی اول خودت باید درست شی.
خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نميدونم چرا اما فكر ميكنم تو رابطتون چيزهايي بوده يا از شما ديده يا حرفهايي شنيده كه از ادامه رابطه با شما منصرف شده در واقع فكر ميكنم كه كل داستانو نگفتي يا شايد فقط از ديد خودت گفتي،شايد خيلي رفتارا از نظر شما عادي بوده و ب نظر خودتون اوكي بوديد اما برداشت اون خانم چيز ديگه اي بود ب هر حال دنياي زن و مرد با هم متفاوته،حالا بماند كه طرز فكر ادما هم به مرو زمان تغيير ميكنه شايد حالا كه بزرگتر شده و كامل تر فهميده چيزي كه ميخواسته شما نبوديد در هر حال براتون متاسفم