2777
2789
عنوان

چرا ایرانیا پسردوستن. آدم دلش میشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 41 پست
خاله ام سومی هم پسره سه تا پسرداره . ناراحت بود همه میگفتن خاک تو سرت برو اسپند دود کن چشم نخوری.&nb ...

کجا زندگی می کنید 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خاله ام سومی هم پسره سه تا پسرداره . ناراحت بود همه میگفتن خاک تو سرت برو اسپند دود کن چشم نخوری.&nb ...

واااا😕😕😕😕چه ادمایی

چجور دختر به این ماهیو دلشون میاد اینجوری بگن😕

💏"You & me 💕make a wonderful "We

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم از شانس منه .

ولی هرکی بهت گفت بگو خدا نکنه دوست دارم دخترم همدم داشته باشه خواهر داشته باشه یه اسم ست اسم دخترتم پیدا کن بگو بعدیم فلان اسم خانم 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اینم از شانس منه .

ماھم ترکیم خانوادہ ی شوھرم عشق پسرن ،ولی سر پسر من قیافہ ی مادرشوھرم این طوری بود😒☹،اخہ پسرو خیلی چیزہ بزرگی میدونن میترسید تاج پادشاھی رو از سرش ور دارن بدن بہ من🙁

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

من خودم دو تا پسر دارم وخیلی دختر دوست  داداشم یه دختر داره دیشب خونشون بودیم به من وشوهرم میگه شما از زندگی هیچی نفهمیدین چون دختر ندارین خیلی دلم به حال خودم سوخت