2777
2789
عنوان

تهرانيا بيان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 89 پست
بخدا ولخرجي نميكنم ١ تومن ميره پول قسط ٥٠٠ واسه قبض و اينترنت و اينا ٣٠٠ تومن كلاس بچم يه مقدارش خور ...

خب پول اینرنتت زیاد نت نا محدود از مخابرات بگیر دو ماه پنجاه تومنه !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پونزده خرداد نرفتی?

نه اونجا نميرم حيلي شلوغه حرصله ندارم جايي كه همسرم ازش خريد ميكنه در اصل مغازه خودشونه كه دادن ديت مستاجر يعني با ما واقعا قيمت خريد حساب ميكنه 

والا نمیدونم از کجاها خرید میکنید. لابد زعفرانیه و فرشته‌این.

چون من سه هفته پیش یه کاپشن برند و بلوز پاییزه و سه جفت جوراب و کلاه زمستونی و شلوار برند اونم از مسکو (که خیلی گرونه) خریدم همه هم جنسای عالی ۹۰۰ شد!

لااقل برید بازار بزرگ. چون اینجاهایی که خرید میکنید انگار بهتون میندازن و پول مغازه هم از شما میگیرن.

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

عزیزم بستگی به نوع و سبک زندگیت داره یکی تو تهران با سه چهار تومن زندگی میکنه یکی به بیست میلیونم کم میاره یکی مانتو میخره یک میلیون یکی میخره ۱۰۰ تومن .بنظرم کلی نمیشه نظر داد

والا نمیدونم از کجاها خرید میکنید. لابد زعفرانیه و فرشته‌این. چون من سه هفته پیش یه کاپشن برند و بل ...

نه عزيز فرشته كجا بود من كفش از شاپرك خريد ميكنم يه پاساژ تو اتوبان باقري كه كفش ساحلي برا دخترم خريدم ٢٠٠ تومن تازه مثل دمپاييه بوت و كتوني كه برو بالا 

عزیزم بستگی به نوع و سبک زندگیت داره یکی تو تهران با سه چهار تومن زندگی میکنه یکی به بیست میلیونم کم ...

من خودم مانتو تو رنج ١٠٠ و خورده ايي ميخرم كلي ميگردم كه بشه اين قيمت پيدا كرد لوازم ارايش هميشه كف قيمت ميخرم  زير ٣٠٠ نميشه 

نميدن تو محدوده ما قبلا ميدادن الان محدود شده 

نه مخابرات تهران هم محدود داره هم نامحدود الان ما خونه پدرم حدود نه سال adsl مخابرات دارن بعد طرحی که گرفتن نا محدود با سرعت دو مگ دو ماه یبار 50 تومن هست سرعتش هم عالیهههه