2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیم نگاه میکند شک داره بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 67 پست
اره اوایل زندگیمون کلا خیلی زود از کوره در میرفتم چون یدونه بچه بودمو خیلی رو حرفم حرف نزدن لوس بودم ...

مثل من دیگه با کوچکترین نه که بهم میگفت لج میکردم باهاش دعوامون میشد همش میخواستم حرف حرف من شه ولی دیدم این دعوا ها داره دوتامونو عذاب میده الان سعی میکنم با حرف زدن ناز کردن قانعش کنم اتفاقا امشب میگفت خیلی عوض شدی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیامهای خصوصیتو هر وقت فرستادی پاک کن با بقیه موارد هم که مشکل نداری ظاهراً

حالا من به خالم پیام میدم مثل خواهرمه راحتم باهاش همه چی میگم بهش وقتی شوهرم داره میاد به خالم میگم چیزای حساس و پیام ندی مارو لو بدی😂😂😂

مثل من دیگه با کوچکترین نه که بهم میگفت لج میکردم باهاش دعوامون میشد همش میخواستم حرف حرف من شه ولی ...

دقیقا چقدر شبیه منی🙃😍🤩

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
به نظرتون چکار کنم بهش بگم این مسله چند ماه خیای ازش ناراحت میشم ان ۱۳سال زندگی کردیم هیچ وقت این کا ...

دلیلش معلوم نیست ممکن چون خیانت کرده ترس داشته باشه (اگر اون خانمی که همسرتون باهاش دوست شده بوده متاهل بودن یا مطلقه خیلی فکر مرد و خراب میکنه این مسئله که شاید این اتفاق سر من بیاد و یا شاید اون خانم برای رفتن بیرون با همسرتون ترفندهایی  و داشته که ایشون متعجب شده باشن از حیله گری یا دروغ هایی که اون خانم برای سر قرار رفتن با همسرتون به دیگران میگفتن)در واقع بحث مفصلی اگر تاثیرات منفی از طریق اون خانم که با همسرتون بوده بهشون وارد شده باشه مرد حس اعتماد به زنان و از دست داده .

اما اگر شما خانواده ی مذهبی باشید بعید میدونم بحث شک کردن باشه 

ممکن کسی حرفی بهشون رسونده باشه در حد غیبت کردن در مورد همسرتون ممکن شنیده باشه پشت سرش حرف زدید همچین مسائلی خیلی تاثیر منفی می ذاره 

آقا هستم🕵️‍♂️
دقیقا چقدر شبیه منی🙃😍🤩

دست خودم نیستا لج کردنه میاد دیگه انقد که تو خونه خودمون خانوادم بهم گیر ندادن به حرفم گوش میدادن این نه میگفت قاطی میکردم مثلا شلوار میگفت کوتاه نپوش زیاد اهمیت ندادم انقد گفت گفت دیگه ول کرد الان هرچی میگیرم کوتاهه 😂😂😂

دست خودم نیستا لج کردنه میاد دیگه انقد که تو خونه خودمون خانوادم بهم گیر ندادن به حرفم گوش میدادن ای ...

الان میان ار تاپیک دوتاییمونو میندازن بیرون میگن بد آموزی دارین😭😭زورگو و لجباز🤦‍♀️😉

🙈😅گاهی اوقاتم‌الکی چشم میگم ولی کار خودم میکنم😅

منم میگم اره حرفت درسته ولی باز کار کار خودمه 😂بیچاره دق کرده از دستم بدنش داغه متوجه نیست

میگه منو عصبی کردی موهام سفید کردی انقد حرصم دادی😅😂 

دقیقا بعضی وقتا میگه ما تا ده سال بچه نمیخوایم تو تازه بزرگ شدی دلم میخواد فاصله بین بچه هام بیشتر باشه😂😂🤦‍♀️

دقیقا بعضی وقتا میگه ما تا ده سال بچه نمیخوایم تو تازه بزرگ شدی دلم میخواد فاصله بین بچه هام بیشتر ب ...

چه شبیه من میگه فعلا دور بچه رو خط بکش تا ۷ ۸ سال دیگه ولی خب واسه من زایمان خطرناکه واسه همون راضی نمیشه