2777
2789
آمین
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آمین
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
امین
شوهر من دوران بارداری و زایمانم سنگ تموم گذاشت حتی نمی ذاشت غذا درست کنم خیلی شوهر خوبییه ان شا... خدا شوهرای خوب شمارم براتون حفظ کنه
رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .
سلام شوهر من هم تو هر دو تا بارداریم وا قعا کمکم بود اخه تا لحظه آخر ویار داشتم
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....
چه جا دنج و پاکیه این تاپیک
ممنون با ایجاد کنندش.

همسر من هم آدم فهمیده و با کمالاتیه....خیلی انسان شریف و مهربونیه....همیشه میگم خدایا یه قدرتی بهم بده تا ثابت کنم لیاقت محبتشو دارم...خدا برای من و دخترم حفظش کنه.

امیدوارم سایه شوهراتون صد سال شایدم بیشتر بالاسرتون باشه...انشالله
2810