به نظرم خیلی قدیمی شده این بحثا دعوای مادر شوهری خواهر شوهری مال خیلی قدیماست اینجا همش تاپیکه مادرشوهرم فلان و بلان بسه دیگه زشته بخدا خب اگه احترام همو داشته باشین این بحثام پیش نمیاد زشته آدم فکر میکنه ماله چه طبق اجتماعی هستین ک با مادر شوهرتون هنوز دعوا و فحشکاری دارین من ک باور نمیکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نی نی سایته خب اوانیوم غنی نکنین اسمشو تغیر بذیم بذاریم مادرشوهر سایت
ی لیوان آب بخور یکم آروم شی.هرکی هر تاپیکی بخواد میزنه چه شما بخوای چه نخوای😊😊
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
تجربه ثابت کرده زن به هم جنس خودش رحم نمیکنه تا وقتی که این قضیه هست نه استاد زن به شاگرد زن رحم میکنه نه مادرشوهر به عروس نه عروس به خواهر شوهر نه خواهر شوهر به عروس وهمین طور برو بالا🙄😕