2777
2789
عنوان

یه چیزی هم بدهکار شدم

1030 بازدید | 20 پست
سلام
شوشو یه ظرف میخواست از تو کابینت برداره همه چیزو ریخت به هم تا اونو برداشت منم با خنده گفتم بریز به هم یه کلفت تو این خونه هست همه رو مرتب میکنه
چپ چپ نگاه کرد حالا هم قیافه گرفته برام
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا فکر کنم به اینکلمه کلفت حساسن چون اونام کار میکنن بقیه هم می خورن پس نوکرن(فکر اونا رومیگم)؟ اشکال نداره خوب میشه نراحت نشو
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
آخه شوخیت همچین شوخی هم نبوده .
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
البته من اخلاق همیگشی همسرتونونمیدونم ممکنه قضاوتم درست نباشه
من فکر میکنم این جور مواقع اقایون نه تنها متوجه نمیشن که کار شما رو بر هم زدن بلکه فکر میکنن باز داره غر میزنه
آره میدونم خسته میشی
2810