الان روتین پوست رو بهت میگم
روتین پوست شامل این موارده
ژل شستشو، تونر، ماسک،اسکراب و ...
روتین صحیح پوست در بهبود جوشهای زیر پوستی خیلی کمک میکنه.
اینم بگم که یکی از عوامل بروز جوش زیر پوستی، کرم پودر و پنکیک هستش.
بعد از یه مدت که نکات لازم رو رعایت کردی و التهاب جوشهات کم شد و پوستت متعادل شد، میتونی به یک کلینیک پوست معتبر مراجعه کنی و طبق نظر پزشک میکرودرم انجام بدی. میکرودرم به رفع جوشهای زیر پوستی خیلی خیلی کمک میکنه. ولی اصلا نباید روی پوست ملتهب که جوش فعال داره میکرودرم انجام بشه.
خب بریم سراغ مراحل روتین پوست
اگه آرایش داری اول آرایشت رو با میسلارواتر پاک کن بعد با ژل شستشو صورتت رو بشور. پاک کردن عمیق منافذ پوست از مواد آرایشی و آلودگی های محیطی باعث بهبود جوش های زیر پوستی میشه.
ژل شستشوی شما باید فاقد الکل های مضر و ترجیحا فاقد سولفات باشه.
اینا مناسب پوست های چرب و جوشدار یا مستعد آکنه هستش
ژل شستشوی بایودرما مدل sebium
ژل شستشوی ایوروشه مدل sebu vegetal
ژل شستشوی صورت مخصوص پوست چرب لاروش پوزای
ژل شستشوی بادی شاپ حاوی tea tree oil مخصوص پوست چرب
و...
یه نکته مهم اینکه این ژل هایی که بهت معرفی کردم برای همه نتیجه یکسانی نداره. مثلا شاید لاروش پوزای به پوست شما بسازه ولی به پوست یکی دیگه ایوروشه بسازه.
مثلا من خودم از ژل شستشوی ضدآلودگی سینره مخصوص پوست چرب، خیلی بدم میاد چون باهاش جوشهای بزرگ زدم. ولی دوستم عاشقشه و به پوستش میسازه
درمورد شستن پوست چرب نباید افراط کرد.
با جوشهات بازی نکن و اونا رو نترکون. چون هم باکتری های توی جوش روی سطح پوستت پخش میشه و دوباره جوش میزنی هم اینکه جای جوش باقی میمونه.
قبل از اینکه صورتت رو بشوری، دستات رو بشور و بعد مقدار مناسبی از ژل شستشو رو روی دستای تمیزت بریز و با حرکات دورانی صورتت رو بشور و بعد کامل آبکشی کن.
هیچ وقت روی جوش چرکی و فعال رو با شدت نشور.
خیلی با ملایمت بشور
روزی دوبار شستن صورت کافیه.
یکبار صبح ها که از خواب پاشدی
یکبار هم شب قبل خواب
ادامه بدم؟ یا سوالی داری؟